ΒΙΑΝΕΞ: 67 νέες προσλήψεις από την αρχή του χρόνου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΒΙΑΝΕΞ: 67 νέες προσλήψεις από την αρχή του χρόνου
Οι προσλήψεις θα συνεχιστούν και τον μήνα Ιούλιο.

Να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της συνεχίζει η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ, έχοντας προσλάβει 24 άτομα το προηγούμενο δίμηνο και δρομολογώντας νέες προσλήψεις και τον Ιούλιο.

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό της, ανεξαρτήτως της οικονομικής συγκυρίας, στηρίζοντας τις θέσεις εργασίας στη χώρα μας. Να θυμίσουμε ότι τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια των μνημονίων διασφάλισε τις 1.200 θέσεις εργασίας χωρίς οικονομικές απώλειες για τους εργαζομένους της.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μέσα στο δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2020, προχώρησε σε 24 νέες προσλήψεις ενώ από την αρχή του έτους έχει πραγματοποιήσει 67 νέες προσλήψεις με στόχο την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και στα τέσσερα εργοστάσιά της αλλά και την εξασφάλιση των απαραίτητων σκευασμάτων για τους ασθενείς. «Η αύξηση της παραγωγικότητας συνέβαλε στο να μην υπάρχουν ελλείψεις φαρμακευτικών προϊόντων στη χώρα μας κατά την κρίση του κορονοϊού. Στην Ελλάδα υπήρχε επάρκεια φαρμάκων επειδή ακριβώς διαθέτει εγχώρια παραγωγή, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι βιομηχανίες των οποίων έχουν μεταφέρει τα εργοστάσιά τους εκτός ευρωπαϊκού εδάφους, σε Ινδία και Κίνα, και ανέμεναν πότε θα ξεκινήσει ξανά η παραγωγή μετά τα lockdown στις χώρες αυτές» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Μάλιστα διευκρινίζει ότι «οι προσλήψεις θα συνεχιστούν και τον μήνα Ιούλιο, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι ο κλάδος του φαρμάκου υποστηρίζει την απασχόληση, συμβάλλει στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας και στην αύξηση των επενδύσεων».

Να σημειωθεί ότι ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ καταγράφει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης την τελευταία διετία ενώ εκτιμά πως το 2020 θα αποτελέσει μια ιστορική χρονιά κατά την οποία θα σπάσει το ρεκόρ του 2009 σε κύκλο εργασιών, όπως είχαν αναφέρει τα στελέχη της στις αρχές του χρόνου.

Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 1.200 εργαζόμενους και διαθέτει τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια. Το 2019 μάλιστα επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην αγορά των γενοσήμων προϊόντων μέσα από την εξαγορά της εταιρείας ΦΑΡΜΑΝΕΛ Α.Ε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider