Επαρκή τα αποθέματα της μπύρας Corona στην ελληνική αγορά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επαρκή τα αποθέματα της μπύρας Corona στην ελληνική αγορά
«Η προσωρινή αναστολή του εργοστασίου της Grupo Modelo στο Μεξικό, δεν επηρεάζει τη διάθεση της μπύρας Corona στην ελληνική αγορά» σύμφωνα με την εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας.

Επαρκή είναι τα αποθέματα της μπύρας Corona στην ελληνική αγορά, παρά την αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου της ζυθοποιίας Grupo Modelo στο Μεξικό, σύμφωνα με την εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας, επίσημου διανομέα της μπύρας Corona στην Ελλάδα.

«Η προσωρινή αναστολή του εργοστασίου της Grupo Modelo στο Μεξικό, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη διάθεση της μπύρας Corona στην ελληνική αγορά», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δώρης Τσοκαλίδης, επικεφαλής Μarketing της εταιρείας Β.Σ. Καρούλιας.

Υπενθυμίζεται ότι η ζυθοποιία Grupo Modelo, που παράγει τη μπύρα Corona η οποία εξάγεται σε 180 χώρες, προχώρησε σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου της στο Μεξικό, καθώς σύμφωνα με τα μέτρα της κυβέρνησης της χώρας δεν είναι ανάμεσα στις επιχειρήσεις που παράγουν ζωτικής σημασίας αγαθά.

«Στην Β.Σ. Καρούλιας, αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας αποτελεί να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των καταναλωτών με την ίδια συνέπεια και ποιότητα. Αυτή η στιγμή- όσο δύσκολη και αν είναι για την παγκόσμια αγορά- δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Ευχόμαστε η πανδημία να λήξει το συντομότερο δυνατόν και το φετινό καλοκαίρι να μας βρει υγιείς και ασφαλείς να απολαμβάνουμε τον ήλιο, με μία Corona στο χέρι!» δηλώνει ο κ. Τσοκαλίδης.

Αναφορικά με την αγορά Ho.Re.Ca, η Β.Σ. Καρούλιας τονίζει ότι είναι απολύτως έτοιμη να συνεχίσει την επικοινωνία των προϊόντων της, μόλις επανενεργοποιηθεί η αγορά, ανταποκρινόμενη στα υψηλά επίπεδα ζήτησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider