ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό στα καταστήματα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό στα καταστήματα
H αλυσίδα προχωρά στην ηλεκτρονική καταγραφή εισερχομένων και εξερχομένων πελατών σε 282 καταστήματα του δικτύου της.

Σε επιπλέον ενέργειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού προχωρά η ΑΒ Βασιλόπουλος.

«Σε στιγμές πρωτόγνωρες για όλους μας, στην ΑΒ φροντίζουμε αυτούς που αγαπάμε, τους 2,5 εκατ. πελάτες μας, με επιπλέον ενέργειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19)» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα προχωρά στην ηλεκτρονική καταγραφή εισερχομένων και εξερχομένων πελατών σε 282 καταστήματα του δικτύου της για την τήρηση, όπως σημειώνει, της ενδεδειγμένης αναλογίας ενός ατόμου ανά 15 τ.μ, καθώς και την αποφυγή οποιασδήποτε σωματικής επαφής. Προσθέτει ακόμη ότι όπου δεν θα θα εφαρμοστεί η ηλεκτρονική καταγραφή εισερχόμενων και εξερχόμενων πελατών, θα είναι σε ισχύ οι ειδικές κάρτες εισόδου είτε οι πλαστικοποιημένες οι οποίες στη συνέχεια, απολυμαίνονται, είτε οι χάρτινες που είναι μιας χρήσης.

Με φροντίδα για τις ευαίσθητες ομάδες, η τήρηση προτεραιότητας για άτομα άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, εγκυμονούσες, νοσηλευτικό προσωπικό και αστυνομικούς, συνεχίζει να ισχύει, όπως επισημαίνεται.

Επιπλέον, ενισχύεται περαιτέρω η ασφάλεια των συναλλαγών στα ταμεία, με την τοποθέτηση προστατευτικού plexiglass σε όλα τα καταστήματα του δικτύου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider