Αίτημα για αλλαγή διοίκησης στη Folli Follie υπέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αίτημα για αλλαγή διοίκησης στη Folli Follie υπέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς θα συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τη Δευτέρα.

Αίτημα για αντικατάσταση της διοίκησης της Folli Follie και διορισμό με προσωρινή διαταγή, νέας διοίκησης στην εταιρεία, υπέβαλε στο Μονομελές Πρωτοδικείο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς θα συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τη Δευτέρα.

Η κίνηση της Επιτροπής Κεφαλαιαογοράς έρχεται λίγο καιρό μετά από αίτημα του βασικού μετόχου της εταιρείας, Δημήτρη Κουτσολιούτσου, να συμπεριληφθεί στα θέματα της προσεχούς γενικής συνέλευσης στις 20 Φεβρουαρίου, και θέμα αντικατάστασης μελών του Δ.Σ.

Άλλωστε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε προαναγγείλει με ανακοίνωσή της ότι θα προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τη διοίκηση της Folli Follie, βάσει των στοιχείων που προέκυψαν στο πλαίσιο του διενεργούμενου διαχειριστικού ελέγχου, αλλά και ευρημάτων που ετέθησαν υπόψη της την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, μετά από έλεγχο στα γραφεία της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι τις προηγούμενες μέρες η Folli Follie ανακοίνωσε την ανασυγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ κατόπιν της παραίτησης του Προέδρου του Δ.Σ. Αβραάμ Γούναρη, εξέλεξε ως νέο Πρόεδρο τον Γεώργιο Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider