Άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο «Georg Jensen» στην Ελλάδα

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο «Georg Jensen» στην Ελλάδα
Το Flagship Concept Store του Σκανδιναβικού Brand «Georg Jensen» βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του Golden Hall.

Τις πόρτες του άνοιξε πριν από μερικές ημέρες το πρώτο Flagship Concept Store του Σκανδιναβικού Brand «Georg Jensen» στη Ελλάδα ενώ το απόγευμα της Τρίτης έγιναν τα λαμπερά εγκαίνια.

Το κατάστημα βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του Golden Hall και στους δύο ορόφους του οι καταναλωτές μπορούν να βρουν κοσμήματα, ρολόγια και είδη σπιτιού, από διακοσμητικά μέχρι είδη σερβιρίσματος. Για τις γιορτές μάλιστα μπορούν να προμηθευτούν και χριστουγεννιάτικα στολίδια καθώς και διακοσμητικά για το σπίτι.

jensen

Η ιστορία της εταιρείας από τη Δανία ξεπερνά τα 100 χρόνια. Ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη το 1904 από τον Georg Jensen, αργυροχόο και γλύπτη, η φιλοσοφία του οποίου ήταν να δημιουργεί καινοτόμα σχέδια τα οποία είναι όμορφα και παράλληλα λειτουργικά. Τα σχέδια εμπνέονται με μεγάλο βαθμό από τις οργανικές μορφές της φύσης.

Η «Georg Jensen» συνεργάζεται με τους καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής ενώ τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερα από 1.100 καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη, εκτός από τις Σκανδιναβικές χώρες και στη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider