My market: Το πρώτο εικονικό σούπερ μάρκετ έρχεται στο μετρό του Συντάγματος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
My market: Το πρώτο εικονικό σούπερ μάρκετ έρχεται στο μετρό του Συντάγματος
Τα My market περιμένουν τους καταναλωτές στην κύρια είσοδο του μετρό Συντάγματος μπροστά από τις κυλιόμενες σκάλες.

Από την 1η μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα φιλοξενείται ένα e-spot όπου μέσω διαδραστικών οθονών τελευταίας τεχνολογίας, και αξιοποιώντας το e-shop My market, θα προαγάγει μια καινούρια και συναρπαστική εμπειρία αγορών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα των My market έχει στόχο να προσφέρει εναλλακτικές λύσεις που κάνουν τη ζωή απλούστερη και ευκολότερη, σε μία εποχή όπου οι συνθήκες της καθημερινότητας δεν επιτρέπουν πάντα την επίσκεψη σε φυσικό κατάστημα σούπερ μάρκετ.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης Οmnichannel στρατηγικής της αλυσίδας, που στοχεύει στη διαμόρφωση μιας ενοποιημένης απρόσκοπτης εμπειρίας, ώστε όλοι οι πελάτες μας να λαμβάνουν τα ίδια μηνύματα τόσο από τα φυσικά καταστήματα όσο και από όλα τα ψηφιακά κανάλια. Παράλληλα, το e-spot του Συντάγματος θα δώσει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ψωνίσουν εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και on the go.

ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ

Οι επισκέπτες θα ξεκινούν την περιήγησή τους στο e-shop μέσα από τις οθόνες του εικονικού καταστήματος (e-stop) και θα την ολοκληρώνουν με λίγα μόνο κλικ από το κινητό τους τηλέφωνο.

«Ήρωας» της δράσης των My market στο e-stop του Συντάγματος θα είναι το γνωστό κόκκινο καλάθι, το οποίο αποτελεί και «σήμα κατατεθέν» για τα σούπερ μάρκετ στο μυαλό του Έλληνα καταναλωτή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider