Instagram: Τι απαντάς όταν το Facebook σου προσφέρει 1 δισ. δολάρια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Instagram: Τι απαντάς όταν το Facebook σου προσφέρει 1 δισ. δολάρια
Ο Κέβιν Σίστρομ συν-ίδρυσε το Instagram το 2010 και την πούλησε στο Facebook το 2012 για 1 δισ. δολάρια.

Στην ερώτηση του αν «θα πωλούσε ξανά» το Instagram στο Facebook κλήθηκε να απαντήσει ο Κέβιν Σίστρομ, συνιδρυτής και πρώην CEO της δημοφιλούς κοινωνικής πλατφόρμας, κατά η διάρκεια συνέντευξης του στην εκδήλωση του «The New York Times DealBook», την Τετάρτη.

Και η απάντηση του δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη. Σύμφωνα με το Business Insider, ο Σίστρομ απάντησε χαρακτηριστικά «Όταν κάποιος σου προσφέρει 1 δισ. δολάρια για 11 ανθρώπους, τι του απαντάς;», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα άλλαζε την απόφαση του και θα ξαναέκανε το ίδιο.

Ο Κέβιν Σίστρομ συν-ίδρυσε το Instagram το 2010 και την πούλησε στο Facebook το 2012 για 1 δισ. δολάρια. Τα επόμενα χρόνια είχε ρόλο CEO στην εταιρεία, μέχρι την αποχώρηση του το 2018. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Σίστρομ και ο συνιδρυτής της εφαρμογής, Μάικ Κρίγκερ αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την εταιρεία, εξαιτίας της «έντασης» που υπήρχε στις σχέσεις τους με τον Μαρκ Ζουκερμπερκ.

Μάλιστα, ο Σίστρομ σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις στο Instagram αρκετά πριν την αποχώρηση του, το Σεπτέμβριο του 2018, κάτι που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η τελευταία του ανάρτηση ήταν στις 20 Μαΐου του 2018.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider