Η Goldman Sachs προβλέπει βουτιά 26% για τη μετοχή της Apple

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Goldman Sachs προβλέπει βουτιά 26% για τη μετοχή της Apple
H Goldman δίνει ουδέτερη (neutral) σύσταση για τη μετοχή της Apple.

Σε δραματική μείωση της τιμής στόχου για τη μετοχή της Apple προχώρησαν οι αναλυτές της Goldman Sachs, σε σχετική έκθεσή τους.

Ειδικότερα, η αμερικανική τράπεζα «κόβει» στα 165 δολάρια την τιμή στόχο της Apple για το 12μηνο, από 187 δολάρια προηγουμένως. H Goldman δίνει ουδέτερη (neutral) σύσταση για τη μετοχή της Apple.

Η Goldman Sachs προβλέπει «βουτιά» έως και 26% στη μετοχή του τεχνολογικού κολοσσού, λόγω του σημαντικού αρνητικού αντίκτυπου που θα έχει στην κερδοφορία του η δοκιμαστική εφαρμογή του Apple TV+.

«Στην πραγματικότητα, η μέθοδος λογιστικής της Apple μετακινεί τα έσοδα από το Hardware στις Υπηρεσίες, παρόλο που οι πελάτες δεν αντιλαμβάνονται ότι πληρώνουν για το Apple TV+», υποστηρήζει ο Rod Hall, συντάκτης της έκθεσης της αμερικανικής επενδυτική τράπεζας.

Η νέα τιμή στόχος που έθεσε ο Hall για την Apple είναι η χαμηλότερη που δίδεται για τον τεχνολογικό κολοσσό από τις τράπεζες της Wall Street και ο πέμπτος χαμηλότερος από όλους τους αναλυτές που καλύπτουν την Apple, σύμφωνα με την TipRanks.com.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider