Καταλυτική ήταν η παρουσία της Kosmocar στο Eco-Fest 2020, όπου ως Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας λύσεις για τη βιώσιμη μετακίνηση τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον.

Kosmocar
Η VW διαθέτει πλήθος ηλεκτρικών, υβριδικών αλλά και διπλού καυσίμου μοντέλα, με κινητήρες βενζίνης – φυσικού αερίου.

Η τριήμερη εκδήλωση-γιορτή με επίκεντρο τις «πράσινες» πόλεις, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ηλεκτροκίνηση, που διοργανώθηκε το τριήμερο 18-20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, υποδέχθηκε πλήθος επισκεπτών ενώ φιλοξένησε και δύο πολύ σημαντικά συνέδρια, εστιασμένα στην ηλεκτροκίνηση.

Skoda
Η VW διαθέτει πλήθος ηλεκτρικών, υβριδικών αλλά και διπλού καυσίμου μοντέλα, με κινητήρες βενζίνης – φυσικού αερίου.

Σημαντική η παρουσία της πολιτείας

Χατζηδάκης
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης, στο εσωτερικό του ηλεκτρικού Audi e-tron.

Τα εγκαίνια του Eco-Fest 2020 έκαναν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο της Kosmocar και είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σε βάθος για τις δυνατότητες των σύγχρονων ηλεκτρικών μοντέλων των Volkswagen, Audi και Skoda.

Μπακογιάννης
Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης ανακαλύπτει τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης μέσα από τη γνωριμία με το Audi e-tron.

Τα στελέχη της Kosmocar παρεμβαίνουν

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα τις «έξυπνες», βιώσιμες πόλεις και την ηλεκτροκίνηση, με ευρεία συμμετοχή εκπροσώπων της Πολιτείας, δημάρχων και περιφερειαρχών απ’ όλη την Ελλάδα. Σε ομιλία του, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εφαρμογής ενός θεσμικού πλαισίου, που θα συντονίσει όλους τους εμπλεκόμενους, υπηρεσιακούς παράγοντες και εταιρείες, με στόχο τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης.

Kosmocar Κονιστής
Ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, κατά την ενδιαφέρουσα ομιλία του στην ημερίδα με θέμα τις «έξυπνες», βιώσιμες πόλεις και την ηλεκτροκίνηση.

Στάθηκε στη συνολική υπεροχή του Volkswagen Group με ηλεκτρικά μοντέλα που ήδη διατίθενται στην αγορά, και προανάγγειλε το λανσάρισμα του καινοτόμου Volkswagen ID.3 αργότερα μέσα στο έτος, με αυτονομία έως και 550 χλμ. και χαρακτηριστικά που το καθιστούν ευθέως ανταγωνιστικό απέναντι ακόμη και σε συμβατικά αυτοκίνητα.

Kosmocar Χαλμπές
Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Skoda (πρώτος από δεξιά), αναφέρεται στις καινοτομίες της τσέχικης μάρκας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο “Eco-Mobility Conference”.

Την τελευταία ημέρα του Eco-Fest 2020, διεξάχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το “Eco-Mobility Conference”, το μεγάλο ετήσιο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, με ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο. Σε συμμετοχή του στο εναρκτήριο πάνελ του συνεδρίου, ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Skoda, αναφέρθηκε στη γκάμα της Skoda που πλέον διαθέτει τόσο ηλεκτρικά όσο και plug-in υβριδικά μοντέλα και η οποία μέσα στο 2020 θα εμπλουτιστεί περαιτέρω.

Kosmocar Μαρτίνος
Ο κ. Νίκος Μαρτίνος, Group PR Manager της Kosmocar (δεύτερος από αριστερά), αναφέρθηκε στις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο “Eco-Mobility Conference”.

Σε πάνελ του συνεδρίου αφιερωμένο στις υποδομές ηλεκτροκίνησης, ο κ. Νίκος Μαρτίνος, Group PR Manager της Kosmocar, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναγκαιότητα επιτάχυνσης παρουσίασης κινήτρων και της ανάπτυξης υποδομών στην Ελλάδα, που θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην ευρύτερη και ταχεία εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης.

Η Kosmocar έτοιμη για το μέλλον της αυτοκίνησης

Στο Eco-Fest 2020, η Kosmocar, ως επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, παρουσίασε σε χώρο περίπου 400 τ.μ. τα ηλεκτρικά Volkswagen e-up! και E-Golf, το plug-in υβριδικό Passat GTE και τα Polo TGI και Caddy TGI που κινούνται με φυσικό αέριο. Από την Audi συμμετείχαν το ηλεκτρικό e-tron και το A3 g-tron με φυσικό αέριο ενώ από τη SKODA το ηλεκτρικό Citigoe iV και τα φυσικού αερίου Kamiq G-TEC, Scala G-TEC καθώς και Octavia Combi G-TEC.

Κεφαλογιάννης
Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, ενημερώνεται από τα στελέχη της Kosmocar σχετικά με το νέο ηλεκτρικό Audi e-tron.