Η πολύμηνη διαδικασία ανανέωσης του καταστήματος Leroy Merlin στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη ολοκληρώθηκε και η εταιρεία είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους πελάτες της στα εγκαίνια το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, με μια σειρά από εκδηλώσεις και εκπλήξεις από το πρωί μέχρι το τέλος της ημέρας.
H Leroy Merlin ‘Έκανε το σπίτι της καλύτερο για να κάνετε και το δικό σας’, φιλοδοξώντας να καταφέρει να βοηθήσει τους πελάτες της να βρουν ό,τι χρειάζονται για να κάνουν το σπίτι των ονείρων τους πραγματικότητα. Ο Νικολά Βασίλ, διευθυντής του καταστήματος, δήλωσε σχετικά: «Η φιλοσοφία του καταστήματος μας επανασχεδιάστηκε, ο χώρος μεγάλωσε με σκοπό να ενισχύσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα για να μπορούν όλοι να καταφέρνουν εύκολα, οτιδήποτε βάζουν στο νου τους γύρω από τη βελτίωση του σπιτιού τους. Αυτό που θέλουμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα για να είμαστε δίπλα στις προσπάθειες όσων μας εμπιστεύονται, για ένα καλύτερο σπίτι».
Όσοι βρεθούν στο κατάστημα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από επιδείξεις γύρω από τη βελτίωση του σπιτιού και τις ιδιοκατασκευές (DIY), ενώ η μέρα θα είναι γεμάτη happenings, απίθανα δώρα, παιχνίδια, μουσική, κληρώσεις και διασκέδαση για όλους.
Η Leroy Merlin (SGB Ελληνική Εταιρεία Ιδιοκατασκευών A.E.), θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου Groupe Adeo στην οποία μέτοχος μειοψηφίας είναι ο επιχειρηματίας Παύλος Φουρλής, λειτουργεί σήμερα τρία καταστήματα σε Αθήνα, ένα σε Θεσσαλονίκη και ένα σε Λάρισα.
Η SGB Ελληνική Εταιρεία Ιδιοκατασκευών, με βάση τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό (2014) πραγματοποίησε πωλήσεις 78 εκατ.ευρώ (από 75 εκατ.ευρώ το 2013) και ζημιές προ φόρων 9 εκατ.ευρώ.