Η Φωτεινή Ιωάννου νέα διευθύντρια Εταιρικής Τραπεζικής της Πειραιώς

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Φωτεινή Ιωάννου νέα διευθύντρια Εταιρικής Τραπεζικής της Πειραιώς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Η Φωτεινή Ιωάννου αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Εταιρικής Τραπεζικής του Ομίλου Πειραιώς.

Ειδικότερα, η κυρία Ιωάννου θα εποπτεύει τους τομείς μεγάλων επιχειρήσεων, σύνθετων χρηματοδοτήσεων, ναυτιλιακής τραπεζικής, κοινοπρακτικών δανείων καθώς και τις εργασίες των θυγατρικών Leasing και Factoring.

Η Φωτεινή Ιωάννου προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα όπου εργάσθηκε για 12 χρόνια σε επιτελικές θέσεις τόσο στην εταιρική τραπεζική όσο και στον τομέα στρατηγικής του ομίλου. Πριν από την Εθνική Τράπεζα, η κυρία Ιωάννου εργάσθηκε στη συμβουλευτική εταιρεία McKinsey & Company σε Ελλάδα και Αμερική ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην εταιρεία ορκωτών λογιστών και συμβούλων Arthur Andersen στο Λονδίνο.

Είναι απόφοιτος του University of Cambridge στα Οικονομικά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του University of Warwick. Η κυρία Ιωάννου κατέχει επίσης τον τίτλο του Ορκωτού Λογιστή και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants of England and Wales.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ιδιωτικό χρέος: Πρεμιέρα στις 20 Μαΐου για το Μητρώο Παρακολούθησης οφειλών

Σε δημογραφικό «κατήφορο» η Ελλάδα: Μόλις ένα στα 4 νοικοκυριά έχουν παιδιά - Ποιες χώρες απολαμβάνουν baby boom

Ποιος είναι ο αμερικανικός όμιλος που «βάζει πόδι» στην ελληνική αγορά πολυετούς κατοικίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider