Briq Properties: Πούλησε ακίνητο έναντι 4 εκατ. ευρώ στον Βόλο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Briq Properties: Πούλησε ακίνητο έναντι 4 εκατ. ευρώ στον Βόλο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Επιπλέον, την 27η Νοεμβρίου 2025 η Εταιρεία προχώρησε στην πώληση ισογείου καταστήματος στην Αθήνα έναντι 808.000 ευρώ.

Στην πώληση πενταώροφου κτηρίου μικτής χρήσης στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου 18 και Ερμού στον Βόλο Μαγνησίας συνολικής επιφάνειας 1.033,25 τ.μ. προχώρησε η Briq Properties την 4η Δεκεμβρίου.

Όπως επισημαίνει σχετική ανακοίνωση, η τιμή πώλησης ανήλθε στα 4 εκατ. ευρώ, 13% υψηλότερη από την τελευταία εκτίμηση του ακινήτου της 30.06.2025.

Επιπλέον, την 27η Νοεμβρίου 2025 η Εταιρεία προχώρησε στην πώληση ισογείου καταστήματος (με πατάρι και υπόγεια αποθήκη) συνολικής επιφανείας 490,79 τ.μ. , επί της οδού Αχιλλέως 2-4 και Πλατείας Καραϊσκάκη στην Αθήνα. Η τιμή πώλησης ανήλθε σε 808.000 ευρώ, 13% υψηλότερη από την τελευταία εκτίμηση του ακινήτου της 30.06.2025.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας, Άννα Αποστολίδου, δήλωσε σχετικά: «Η BriQ Properties συνεχίζει την αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου της μέσω πωλήσεων που αποφέρουν σημαντικές υπεραξίες στους μετόχους, ενώ ταυτόχρονα επενδύει σε τομείς που θα προσφέρουν υψηλές αποδόσεις, όπως είναι οι αναπτύξεις ακινήτων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το δίλημμα που έθεσε ο Μητσοτάκης - Ποιος δεν «βάζει μυαλό» - Τα γενέθλια του Τσίπρα

Γιατί κάθε Απρίλιο σημειώνεται boom προσλήψεων - Ποιοι κλάδοι «είδαν» αυξήσεις μισθών

Ηλεκτρονικά τιμολόγια: Υποχρεωτικά στο νέο σύστημα και οι μικρές επιχειρήσεις - Τι αλλάζει από 1η Οκτωβρίου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider