Στο 1 τρισ. δολάρια για πρώτη φορά η κεφαλαιοποίηση της Tesla με «φτερά» από Τραμπ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στο 1 τρισ. δολάρια για πρώτη φορά η κεφαλαιοποίηση της Tesla με «φτερά» από Τραμπ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Νέο σημαντικό ορόσημο σε επίπεδο χρηματιστηριακής αξίας για την Tesla του Έλον Μασκ.

Ένα σημαντικό ορόσημο πέτυχε η Tesla καθώς για πρώτη φορά στην ιστορίας της η κεφαλαιοποίησή της ξεπέρασε το 1 τρισ. δολάρια, καθώς η μετοχή της στην Wall Street την Παρασκευή ενισχύεται 5,82%.

Η μετοχή της εταιρείας του Έλον Μασκ κερδίζει 27% αυτή την εβδομάδα μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και οι επενδυτές έχουν γίνει αισιόδοξοι ότι η επιστροφή του πρώην προέδρου στον Λευκό Οίκο θα μπορούσε να ωφελήσει την Tesla.

Άλλωστε, ο Έλον Μασκ, υπήρξε βασικός υποστηρικτής του Τραμπ σε όλη την προεκλογική του εκστρατεία, δαπανώντας τουλάχιστον 130 εκατ. δολάρια στην καμπάνια υπέρ του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Η Tesla είχε κεφαλαιοποίηση 807,1 δισ. δολαρίων την Τρίτη, ενώ από την αρχή του 2024 η μετοχή της σημειώνει άνοδο 26%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το «ό,τι είπαμε, το κάναμε» του Κυριάκου - O «διάλογος» Άδωνι-Χατζηδάκη - H καρατόμηση Πολάκη για χάρη του Αλέξη

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου η ανακοίνωση για το νέο κόμμα - «Τώρα είναι η ώρα»

Γιατί ο Τραμπ ανέβασε συνέντευξη του Στ. Παπασταύρου στο Truth Social

Φόρτωση BOLM...
reader insider