Στις αγορές με «πράσινο» ομόλογο η Τράπεζα Πειραιώς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στις αγορές με «πράσινο» ομόλογο η Τράπεζα Πειραιώς
Το ομόλογο θα είναι τύπου «πράσινο» senior preferred 5NC4, δηλαδή πενταετούς διάρκειας με non call στα πρώτα τέσσερα έτη.

Mandate στις BNP Paribas, BofA Securities, Commerzbank, HSBC και Intesa Sanpaolo έδωσε η Τράπεζα Πειραιώς για τη διερεύνηση ενδιαφέροντος για έκδοση «πράσινου» ομολόγου.

Το ομόλογο θα είναι τύπου «πράσινο» senior preferred 5NC4, δηλαδή πενταετούς διάρκειας με non call στα πρώτα τέσσερα έτη.

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν που αναμένεται να είναι πέριξ των 500 εκατ. ευρώ προορίζεται να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς της χρηματοδότησης και/ή της αναχρηματοδότησης, εν όλω ή εν μέρει, των αποδεκτών πράσινων assets και για την περαιτέρω ενίσχυση της βάσης MREL.

Η έκδοση αναμένεται να λάβει αξιολόγηση Baa3 από τη Moody’s.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τζόκερ: Δύο νικητές στην mega κλήρωση των 28,8 εκατ. ευρώ

Ηλεκτρισμός: Άλμα της ζήτησης τον Ιούλιο – Τα μερίδια των προμηθευτών

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε ποιοι πήραν πάνω από 50.000 ευρώ επιδότηση - Αναλυτικές λίστες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider