ΟΛΠ: Νέος επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΟΛΠ: Νέος επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου
Νέος Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας ορίστηκε ο κύριος Τσομάκος Νικόλαος

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, ανακοινώνει το διορισμό νέου επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του οργανισμού:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΟΛΠ ΑΕ» ανακοινώνει σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 ότι δυνάμει της από 29/03/2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ληφθείσας κατόπιν της από 27/03/2024 πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, νέος Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας ορίστηκε ο κύριος Τσομάκος Νικόλαος, σε αντικατάσταση της κυρίας Παντελοπούλου Ευγενίας.

Ο κ. Τσομάκος πληροί όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις των διατάξεων του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου (ιδίως άρθρο 15 του ν. 4706/2020) και των
προβλέψεων του Κανονισμού Λειτουργίας της Εταιρείας, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με
οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις για την ανάληψη της ως άνω θέσεως καθώς είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, Πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής (από το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών) και διαθέτει σχεδόν εικοσαετή επαγγελματική εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο.

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου θα παρέχει εγγράφως οποιαδήποτε πληροφορία ζητηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, θα συνεργάζεται με αυτήν και θα διευκολύνει με κάθε δυνατό τρόπο το έργο της παρακολούθησης, του ελέγχου και της εποπτείας από αυτήν.

Ο κ. Τσομάκος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας από την 17.04.2024

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έως 40 δις το όφελος από τις επενδύσεις αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης στην Ελλάδα

Eurobank Equities: Από ρεκόρ σε ρεκόρ η Mytilineos - Αυξάνει την τιμή στόχο στα 48,40 - Στις κορυφαίες επιλογές

Engel & Völkers Ελλάδος και DKG Development ενώνουν δυνάμεις για νέα κατασκευαστικά project

gazzetta
gazzetta reader insider insider