Trastor: Απέκτησε κτήριο γραφείων στο Κολωνάκι έναντι 5,8 εκατ.

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Trastor: Απέκτησε κτήριο γραφείων στο Κολωνάκι έναντι 5,8 εκατ.
Στην απόκτηση κτηρίου γραφείων συνολικής επιφάνειας 1.681 τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ηρακλείτου 7, στο Κολωνάκι της Αθήνας προχώρησε η Trastor ΑΕΕΑΠ. 

Στην απόκτηση κτηρίου γραφείων συνολικής επιφάνειας 1.681 τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ηρακλείτου 7, στο Κολωνάκι της Αθήνας προχώρησε η Trastor ΑΕΕΑΠ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το συνολικό τίμημα για την αγορά του ακινήτου ανήλθε σε €5,8εκ. και χρηματοδοτήθηκε πλήρως από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η οποία ολοκληρώθηκε από την Εταιρεία τον Ιανουάριο 2024.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω συμφωνίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους παρατηρήθηκε μια έντονη μετατόπιση της ζήτησης προς σύγχρονους χώρους γραφείων στο κέντρο της Αθήνας, τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον δημόσιο τομέα. Ανταποκρινόμενοι σε αυτήν τη νέα τάση της αγοράς και σύμφωνα με την επενδυτική μας στρατηγική να δημιουργούμε αξία σε ακίνητα άξια αναφοράς, προσθέτουμε σήμερα στο χαρτοφυλάκιο μας ένα ακόμη αυτοτελές κτίριο εξαιρετικής αρχιτεκτονικής σε προνομιακή τοποθεσία, στην πιο περιζήτητη περιοχή της Αθήνας, και σε απόσταση λίγων μέτρων από τον νέο υπό κατασκευή σταθμό μετρό επί της πλατείας Κολωνακίου. Το κτίριο θα ανακαινιστεί εκτενώς ενσωματώνοντας όλα
τα σύγχρονα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία αξιοποίησης του είτε για γραφεία είτε με μικτές χρήσεις».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έγκριση εξαγοράς της Ιωνικής Σφολιάτας από τη SwitzGroup

ΔΕΔΔΗΕ: Ιδρύει Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Η Mytilineos ενδυναμώνει το δίκτυο της Λιβύης με επιπλέον 171MW

gazzetta
gazzetta reader insider insider