Αυξάνει την τιμή στόχο για την Coca Cola HBC η Goldman Sachs

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυξάνει την τιμή στόχο για την Coca Cola HBC η Goldman Sachs
Η δυναμική των εσόδων της Coca Cola HBC υποτιμάται από το consensus των αναλυτών, όπως αναφέρει η Goldman Sachs.

Η δυναμική των εσόδων της Coca Cola HBC υποτιμάται από το consensus των αναλυτών, όπως αναφέρει η Goldman Sachs, αναμένοντας αύξηση των οργανικών πωλήσεων κατά 9,5% για το 2024, αρκετά υψηλότερα από το Visible Alpha Consensus στο +7,5% και το guidance της εταιρείας από το +6% έως +7%.

Η G.S. αναμένει αύξηση του όγκου κατά +2,1% λόγω της διαδοχικής επιτάχυνσης της αύξησης του ΑΕΠ στην Ανατολική Ευρώπη και αύξηση +7,3% τιμή/μείγμα το 2024. Παράλληλα, βλέπει αύξηση των EPS κατά 9% μεταξύ 2024-2026, οδηγώντας σε περίπου 12% TSR μετά τα μερίσματα. Ο οίκος θεωρεί ελκυστική την τρέχουσα αποτίμηση με P/E για το 2024 στο 13x (ή 14,7x εξαιρουμένης της Ρωσίας). Η CCH διαπραγματεύεται με discount 33% σε σχέση με την κατηγορία των βασικών καταναλωτικών αγαθών που καλύπτει η GS, και με discount 20% έναντι της τελευταίας πενταετίας, αφήνοντας περιθώρια για re-rating παρά την έκθεση που έχει στη Ρωσία με πωλήσεις της τάξεως του 13%.

Οι εκτιμήσεις της Goldman για τα EPS του FY24/25 είναι στο +3%/+2% αντίστοιχα υψηλότερα από το consensus, αυξάνοντας την τιμή στόχο στις 2.900 πέννες έναντι 2.800 προηγουμένως.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Κόκκινα δάνεια, ρευστότητα, ψηφιοποίηση – Πώς άλλαξε η εικόνα από τα χρόνια της κρίσης

Γιατί η Citi αναμένει «ράλι» για τη μετοχή του ΟΤΕ

Entersoft: Χρονιά έντονης ανάπτυξης το 2023 με +28% στα έσοδα και +33% στα EBITDA

gazzetta
gazzetta reader insider insider