Arm: Μετά το ράλι η «βουτιά» της μετοχής κατά 19%

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Arm: Μετά το ράλι η «βουτιά» της μετοχής κατά 19%
Η μετοχή έκλεισε με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία απώλεια μιας ημέρας σε όλους τους πέντε μήνες από τότε που η εταιρεία εισήχθη ξανά στο χρηματιστήριο.

«Βουτιά» 19% σημείωσαν την Τρίτη οι μετοχές της Arm Holdings στη Wall Street, γεγονός που είναι και η χειρότερη ημερήσια επίδοσή τους στην ιστορία.

Η μετοχή έκλεισε με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία απώλεια μιας ημέρας σε όλους τους πέντε μήνες από τότε που η εταιρεία εισήχθη ξανά στο χρηματιστήριο. Οι μετοχές της στο παρελθόν δεν είχαν ακόμη καταγράψει διψήφια ποσοστιαία πτώση σε μία συνεδρίαση.

Η μετοχή της Arm σχεδόν διπλασιάστηκε στις τρεις συνεδριάσεις μετά την ανακοίνωση της εταιρείας την περασμένη Τετάρτη, αλλά βυθίστηκε την Τρίτη σε μια αδύναμη μέρα για την ευρύτερη αγορά και για τις μετοχές τεχνολογίας γενικότερα.

Ακόμη και με την πτώση της Τρίτης, η μετοχή της Arm αξίζει περίπου όσο η Boeing, Goldman Sachs, UPS, και AT&T καθώς έκλεισε με κεφαλαιοποίηση λίγο πάνω από τα 123 δισ. δολάρια. Όσον αφορά τον τομέα των τσιπ, η Arm αξίζει περισσότερο από τη Micron Technology και την Analog Devices η αξία των οποίων προσεγγίζει τα 90 . δολάρια το καθένα.

Η Arm εξέπληξε θετικά τη Wall Street με τα οικονομικά της αποτελέσματα και το guidance της την περασμένη εβδομάδα, και αυτά τα μεγέθη υποδήλωναν ότι η εταιρεία επωφελείται από το έντονο ενδιαφέρον για την τεχνητή νοημοσύνη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Nvidia: Επίσημα η 4η μεγαλύτερη εταιρεία των ΗΠΑ - Ξεπέρασε την Amazon, «απειλεί» την Alphabet

Lyft: Ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου, αλλά με απώλειες στη μετοχή λόγω... λάθους

Airbnb: «Βλέπει» πωλήσεις 2,07 δισ. δολαρίων στο πρώτο τρίμηνο, πάνω από τις εκτιμήσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider