Εμπλοκή με Μιχαηλίδη στο ΤΧΣ

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εμπλοκή με Μιχαηλίδη στο ΤΧΣ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν ο επενδυτικός τραπεζίτης Κώστας Μιχαηλίδης, ο οποίος επελέγη από την Επιτροπή Επιλογής (Selection Panel) του ΤΧΣ για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου θα αναλάβει τελικά καθήκοντα.

Ο κ. Μιχαηλίδης που είναι σήμερα ανεξάρτητος σύμβουλος στρατηγικής στο Λονδίνο και επικουρεί επιχειρήσεις που επιδιώκουν διοικητική αναδιάρθρωση, επελέγη για τη θέση του CEO του ΤΧΣ, όταν ο Βασίλης Κατσικιώτης που αρχικά είχε τοποθετηθεί από το υπουργείο Οικονομικών ως Διευθύνων Σύμβουλος αρνήθηκε την τοποθέτησή του.

Στις αρχές της εβδομάδος ο κ. Μιχαηλίδης βρέθηκε στην Αθήνα για ακρόαση από το Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ, ωστόσο, προς έκπληξη τόσο των μελών του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου ΧΣ, όσο και του Ιταλού Francesco Papadia που προεδρεύει της Επιτροπής Επιλογής που εισηγήθηκε για τον κ. Μιχαηλίδη, ο επενδυτικός τραπεζίτης εξέφρασε δεύτερες σκέψεις του για την ανάληψη των καθηκόντων στο ΤΧΣ.

Το ζήτημα της ανάληψης ή όχι καθηκόντων από τον κ. Μιχαηλίδη αναμένεται να ξεκαθαριστεί άμεσα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Παράταση για τις παλαιές ταυτότητες έως τον Σεπτέμβριο του 2027 - Οι περιορισμοί

Η τρικλοποδιά Άδωνι στον Σαμαρά - H έδρα που «ανοίγει» για τον Κασσελάκη - O βαθμός του Τσίπρα

Η αλήθεια πίσω από τα τραγούδια κάθε ομάδας στο Μουντιάλ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider