Intracom: Διάψευση δημοσιεύματος για εξαγορά εισηγμένης εταιρείας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intracom: Διάψευση δημοσιεύματος για εξαγορά εισηγμένης εταιρείας
Στην διάψευση δημοσιεύματος σχετικά με σχεδιαζόμενη εξαγορά εισηγμένης εταιρείας προχώρησε η Intracom, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 

Στην διάψευση δημοσιεύματος σχετικά με σχεδιαζόμενη εξαγορά εισηγμένης εταιρείας προχώρησε η Intracom, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS» (εφεξής η «εταιρεία»), σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 3269/2023 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί ηλεκτρονικού δημοσιεύματος του ΒΝ (ΒΑΝΚΙNG ΝΕWS) σχετικά με «σχεδιαζόμενη νέα εξαγορά εισηγμένης εταρείας ….», διαψεύδει το ως άνω δημοσίευμα.

Όπως και στο παρελθόν, η Εταιρεία διαρκώς αναζητά νέες επενδυτικές ευκαιρίες, προς βελτίωση της θέσης αυτής και των μετόχων της. Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Mytilineos: Χρηματοδότηση 400 εκατ. ευρώ από ΕΤΕπ για «πράσινες» πήγες ενέργειας

Aegean: Κατέβαλε 85,4 εκατ. και απέκτησε τα warrants του Δημοσίου

Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας: Μηδένισε τον τραπεζικό της δανεισμό

gazzetta
gazzetta reader insider insider