Υπηρεσίες factoring από την Παγκρήτια Τράπεζα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπηρεσίες factoring από την Παγκρήτια Τράπεζα
Toν Ιανουάριο του 2024 σε λειτουργία η θυγατρική της

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη λειτουργία της θυγατρικής εταιρίας της Παγκρήτιας Τράπεζας που θα εξειδικευθεί στο factoring.

Η Τράπεζα της Ελλάδας έδωσε το «πράσινο φως» για την νέα εταιρία, η οποία αναμένεται να εκκινήσει τη λειτουργία της, τον Ιανουάριο του 2024.

Θα πλαισιωθεί από έμπειρα στελέχη της αγοράς του factoring και θα παρέχει το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών factoring που αφορούν σε εγχώριες και διεθνείς συναλλαγές. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες παρέχονται ήδη στο εσωτερικό της τράπεζας, με την ίδρυση όμως της θυγατρικής εταιρείας, η Παγκρήτια ικανοποιεί έναν στρατηγικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των αναγκών της αγοράς.

Η νέα υπηρεσία θα παρέχεται συνδυαστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα Επιχειρηματικής Τραπεζικής της Παγκρήτιας, με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών. Η υπηρεσία αποτελεί τμήμα του συνολικού μετασχηματισμού της Παγκρήτιας Τράπεζας με σταθερό στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού και πελατοκεντρικού τραπεζικού οργανισμού.

Οι υπηρεσίες factoring χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις, με στόχο τη γρήγορη άντληση κεφαλαίων κίνησης και διαχείρισης των απαιτήσεων τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΤτΕ: Αμετάβλητο το περιθώριο επιτοκίων νέων καταθέσεων-δανείων τον Οκτώβριο

Optima Bank: Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023, σύμφωνα με τους FT

Η διάδοχη κατάσταση στον SSM και η «μάχη» στα payouts των τραπεζών

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider