ΕΕΤ: Νέος πρόεδρος ο Γκ. Χαρδούβελης - Αντιπρόεδρος ο Φ. Καραβίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΕΤ: Νέος πρόεδρος ο Γκ. Χαρδούβελης - Αντιπρόεδρος ο Φ. Καραβίας
Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η acting Γενική Διευθύντρια της ΕΕΤ ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Βασίλειο Ράπανο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών εξέλεξε, σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή του, ομόφωνα, ως νέο Πρόεδρό του, τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη, Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, και ως Αντιπρόεδρο τον κ. Φωκίωνα Καραβία, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank.

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η acting Γενική Διευθύντρια της ΕΕΤ ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Βασίλειο Ράπανο για την εξαιρετικά ευδόκιμη θητεία του, την άριστη συνεργασία με το σύνολο των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Γενική Διεύθυνσης της ΕΕΤ, καθώς επίσης για το σημαντικό χρόνο που διέθεσε στις εργασίες της ΕΕΤ και το πλούσιο έργο που παρήχθη κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ευχαρίστησαν, ακόμη, τον Αντιπρόεδρο, κ. Παύλο Μυλωνά, για την επίσης ουσιαστική συμβολή του στις εργασίες της ΕΕΤ.

Ο νέος πρόεδρος, κ. Γκίκας Χαρδούβελης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Με χαρά επανέρχομαι στην Ένωση υπό την ιδιότητα πλέον του Προέδρου, διαδεχόμενος τον αγαπητό μου συνάδελφο, κ. Β. Ράπανο. Ο τραπεζικός τομέας σήμερα πρέπει να διαχειριστεί όχι μόνον τις εξαιρετικά υψηλές εποπτικές απαιτήσεις, αλλά και το σύνολο της μετεξέλιξης της οικονομικής δραστηριότητας, την πράσινη μετάβαση και την ψηφιακή επανάσταση. Πρέπει, επίσης, να είναι ανοικτός στις σύγχρονες οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση αναλαμβάνω το νέο μου ρόλο, αλλά και τη δέσμευση να συνεχίσω το έργο των προκατόχων μου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Δεσμευτική συμφωνία για το project Solar - Η Waterwheel Capital αγοράζει κόκκινα δάνεια €1,2 δισ.

Τράπεζες: Άνω του 1,2 δισ. ευρώ αναμένονται τα κέρδη γ' τριμήνου – «Αγκάθι» η ισχνή πιστωτική επέκταση

ΚΕΠΕ: Έως και 43 δισ. ευρώ οι ζημιές από την αποεπένδυση του ΤΧΣ από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider