Morgan Stanley: Aύξηση 22% στα EBITDA της Mytilineos στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Morgan Stanley: Aύξηση 22% στα EBITDA της Mytilineos στο γ' τρίμηνο
Ως ελκυστική χαρακτηρίζει τη μετοχή της Mytilineos η Morgan Stanley, σε preview αποτελεσμάτων του γ' τριμήνου που δημοσίευσε για τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Μετάλλων.

Ως ελκυστική χαρακτηρίζει τη μετοχή της Mytilineos η Morgan Stanley, σε preview αποτελεσμάτων του γ' τριμήνου που δημοσίευσε για τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Μετάλλων.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει η Μorgan Stanley, περιμένει αύξηση στα κέρδη EBITDA (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) κατά 22%, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα διαμορφωθούν στα 260 εκατ. ευρώ.

Ο αναλυτής τονίζει ότι η μετοχή παραμένει σε ένα "compelling entry point", καθώς η Mytilineos είναι η μόνη μετοχή στο universe της Morgan Stanley που προσφέρει πιθανό upside στα κέρδη που προβλέπει η αγορά τόσο για το H2 2023 όσο και για το 2024. Ταυτόχρονα, σημειώνει ότι η Mytilineos έχει το υψηλότερο TSR (Total Shareholder Return) για το 2023 μέχρι σήμερα (YTD).

Εκτός από την Mytilineos ($5.2bn), o αναλυτής της Morgan Stanley, δίνει θετική σύσταση για τις NORSK HYDRO ($11.5bn) και LUNDIN ($5.2bn), ενώ είναι επιφυλακτικός για τη Boliden ($7.6bn), την Antofagasta ($16.7bn) και την Aurubis ($3.4bn).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Lockheed Martin: Πτώση 5% για τα έσοδα τριμήνου της Αεροναυπηγικής εξαιτίας καθυστερήσεων των F-35

Goldman Sachs: Άνω των εκτιμήσεων αποτελέσματα τριμήνου παρά τους «κόντρα ανέμους» - Στα 11,82 δισ. δολάρια τα έσοδα

Bank of America: Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη στο γ' τρίμηνο - Στα 25,32 δισ. τα έσοδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider