Alpha Trust: Έκτακτη Γ.Σ. στις 3 Νοεμβρίου για απόσχιση κλάδου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Alpha Trust: Έκτακτη Γ.Σ. στις 3 Νοεμβρίου για απόσχιση κλάδου
Η ΓΣ καλείται να εγκρίνει νέο πρόγραμμα απόκτησης ιδίων μετοχών με βάση τις διατάξεις των άρθρων 49 επ. του ν.4548/2018 και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο και τη δωρεάν διάθεση ιδίων μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών.

Τη διάσπαση της εταιρείας με απόσχιση του κλάδου διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων και οργανισμών εναλλακτικών επενδύσεων και παροχής επενδυτικών υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου, συμβουλών και λήψης και διαβίβασης εντολών με σύσταση νέας εταιρείας καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Alpha Trust ΑΕΔΑΚΟΕΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2023.

Η Γενική Συνέλευση θα εγκρίνει επίσης την τροποποίηση του καταστατικού της Εταιρείας συνεπεία της διάσπασης δι’ απόσχισης του κλάδου διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων και οργανισμών εναλλακτικών επενδύσεων και παροχής επενδυτικών υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου, συμβουλών και λήψης και διαβίβασης εντολών και παροχή εξουσιοδοτήσεων.

Τέλος, η ΓΣ καλείται να εγκρίνει νέο πρόγραμμα απόκτησης ιδίων μετοχών με βάση τις διατάξεις των άρθρων 49 επ. του ν.4548/2018 και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο και τη δωρεάν διάθεση ιδίων μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Folli Follie: Αναίρεση στο βούλευμα αποδέσμευσης περιουσιακών στοιχείων από τον Άρειο Πάγο

e-ΕΦΚΑ: Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Νοεμβρίου

Eurobank Research: Επιβράδυνση του πληθωρισμού τον Σεπτέμβριο - «Aγκάθι» ο πληθωρισμός στα τρόφιμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider