Apple: Εντόπισε τα προβλήματα που προκαλούν υπερθέρμανση στο iPhone 15

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: Εντόπισε τα προβλήματα που προκαλούν υπερθέρμανση στο iPhone 15
Σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε εφαρμογές τρίτων και λόγω ενός σφάλματος στο λογισμικό iOS 17 το οποίο θα διορθωθεί σε μια επερχόμενη ενημέρωση.

Η Apple ανακοίνωσε ότι εντόπισε ορισμένα ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν την αύξηση της θερμοκρασίας των νέων iPhone πέρα από το αναμενόμενο, συμπεριλαμβανομένου ενός σφάλματος στο λογισμικό iOS 17 το οποίο θα διορθωθεί σε μια επερχόμενη ενημέρωση.

Όπως αναφέρει το Reuters, Μετά από παράπονα ότι τα νέα τηλέφωνα ανεβάζουν θερμοκρασία, η Apple ανέφερε ότι η συσκευή μπορεί να δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο ζεστή τις πρώτες ημέρες «μετά τη ρύθμιση ή την επαναφορά της συσκευής λόγω της αυξημένης δραστηριότητας στο παρασκήνιο».

«Ένα άλλο ζήτημα αφορά ορισμένες πρόσφατες ενημερώσεις σε εφαρμογές τρίτων, που προκαλούν υπερφόρτωση του συστήματος», είπε η Apple, προσθέτοντας ότι συνεργάζεται με τους προγραμματιστές εφαρμογών για επιδιορθώσεις που βρίσκονται σε διαδικασία κυκλοφορίας.

Οι εφαρμογές τρίτων που προκαλούν το πρόβλημα περιλαμβάνουν το παιχνίδι Asphalt 9, το Instagram του Meta και το app της Uber, σύμφωνα με την εταιρεία. Το Instagram έχει ήδη διορθώσει το πρόβλημα με την εφαρμογή του από τις 27 Σεπτεμβρίου.

Η επερχόμενη επιδιόρθωση σφαλμάτων στο λειτουργικό σύστημα iOS 17, για την αντιμετώπιση της θερμοκρασίας, δεν θα μειώσει την απόδοση του iPhone.

Η εταιρεία με έδρα το Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, ανέφερε ότι τα iPhone 15 Pro και Pro Max δεν υποφέρουν από υπερθέρμανση λόγω του σχεδιασμού, αλλά τα νέα κελύφη τιτανίου έχουν ως αποτέλεσμα βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Η Apple είπε επίσης ότι το ζήτημα δεν είναι κίνδυνος ασφάλειας ή τραυματισμού και δεν θα επηρεάσει τη μακροπρόθεσμη απόδοση του τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider