Δικό της 5G smartphone λανσάρει η Nova - Πόσο θα κοστίζει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δικό της 5G smartphone λανσάρει η Nova - Πόσο θα κοστίζει
Η Nova επένδυσε 250 εκατ. ευρώ από το πλάνο των 2 δισ. ευρώ που είχε εξαγγείλει για να λανσάρει ένα κινητό 5G σε συνεργασία με την ZTE.

Επενδύσεις σε σταθερά και κινητά δίκτυα, στη συνδρομητική τηλεόραση αλλά και στην... αγορά των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και λοιπών συσκευών σχεδιάζει ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος της Nova, λανσάροντας, μάλιστα, το επόμενο διάστημα «το πιο οικονομικό 5G smartphone» της αγοράς.

Όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου, σε σχετική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε η εταιρεία έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της με την Wind, η Nova επένδυσε 250 εκατ. ευρώ από το πλάνο των 2 δισ. ευρώ που είχε εξαγγείλει για να λανσάρει ένα κινητό 5G σε συνεργασία με την ZTE, το οποίο θα κοστίζει 165 ευρώ αλλά θα δίνεται δωρεάν με κάθε σύνδεση inlimited.

Το κινητό σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν θα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 6,62 ιντσών, 5 Megapixel selfie κάμερα και 4 + 4 GB ΡΑΜ.

Στόχος της εν λόγω κίνησης, σύμφωνα με τα στελέχη του εγχώριου τηλεπικοινωνιακού παρόχου είναι να αυξηθεί το ποσοστό των καταναλωτών που διαθέτουν 5G smartphones, ώστε να αποδώσουν καρπούς οι επενδύσεις στα 5G δίκτυα.

Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nova Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του Insider.gr διευκρίνισε ότι «δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον κι άλλες branded Nova συσκευές που θα εξυπηρετούν την συνδεσιμότητα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τα νέα iPhone 15 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στα καταστήματα Nova

Nova: Πρόγραμμα στήριξης 1 εκατ. ευρώ για έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές

gazzetta
gazzetta reader insider insider