Harrods: Εγκαινιάζει «κλειστή» λέσχη για την «αφρόκρεμα» στη Σαγκάη - Οι ετήσιες συνδρομές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Harrods: Εγκαινιάζει «κλειστή» λέσχη για την «αφρόκρεμα» στη Σαγκάη - Οι ετήσιες συνδρομές
Οι ιδιοκτήτες των Harrods υποστηρίζουν την επέκταση στην Κίνα, καθώς «αναγνωρίζουν ότι υπάρχει αυτή η αλλαγή προς τα ανατολικά» όσον αφορά την ανάπτυξη υπηρεσιών πολυτελείας.

Η Harrods πρόκειται να ανοίξει την πρώτη της ιδιωτική λέσχη μελών στη Σαγκάη αργότερα το 2023, αυστηρά για ιδιαίτερα πλούσια άτομα, με στόχο να δώσει «γκάζι» στην ανάπτυξή της στην Κίνα.

Η νέα «κλειστή» λέσχη θα βασίζεται στο ιστορικό Cha House, που χτίστηκε το 1920, και θα διαθέτει εστιατόριο του διάσημου σεφ Γκρόρντον Ράμσεϊ, μπαρ και μεγάλες ιδιωτικές τραπεζαρίες και βεράντες για τα μέλη. Οι ετήσιες συνδρομές θα ξεκινούν από 150.000 κινέζικα γουάν (περίπου 20.00 ευρώ), σύμφωνα με τους Financial Times.

«Στους ανθρώπους δεν αρέσει να επιδεικνύουν τον πλούτο τους όσο παλιότερα, και το να έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται με "ομοϊδεάτες" τους είναι εξαιρετικά σημαντικό», δήλωσε ο Mάικλ Γουάρντ, διευθύνων σύμβουλος της Harrods. Μόνο 250 μέλη θα μπορούν να ενταχθούν στην εν λόγω ιδιωτική λέσχη σε αρχικό στάδιο, με πρόσβαση σε υπηρεσίες που προσφέρει ήδη η Harrods, όπως premium ταξιδιωτικές επιλογές.

«Η Κίνα θα είναι η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Για τους ανθρώπους με μεγάλη περιουσία θα είμαστε εκεί, θα είμαστε το λιμάνι τους, αυτός είναι ο στόχος μας» υπογράμμισε ο Γουάρντ, ενώ ερωτηθείς για την ολοένα αυξανόμενη ένταση μεταξύ Ουάσιγκτον και Πεκίνου και τον πιθανό αντίκτυπό της στις δαπάνες πολυτελείας, συμπλήρωσε πως: «Ο μεγάλος πλούτος είναι τόσο προστατευμένος, που δεν θα επηρεαστεί καθόλου. Το είδαμε στην οικονομική κρίση, το είδαμε στην ανάκαμψη από τον κορονοϊό, όταν οι πελάτες επέστρεψαν με μεγαλύτερη όρεξη για αγορές και υπηρεσίες, και επομένως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα σχετικά με αυτό. Πάντα προσπαθούσαμε να αναπτύξουμε πραγματικά ισχυρές σχέσεις στην Κίνα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πώς προπονούνται Ζούκερμπεργκ και Μασκ για τον περίφημο αγώνα στο κλουβί

Κομμωτής σκύλων έβγαλε 1,2 εκατ. ευρώ το 2022: «Είναι όνειρο ζωής»

Μια στρατιά από 10 σεφ συνοδεύει την Beyoncé στην παγκόσμια περιοδεία της

gazzetta
gazzetta reader insider insider