Lowe's: «Ψαλίδι» στις πωλήσεις, καθώς υποχωρούν οι αγορές DIY των Αμερικανών καταναλωτών 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lowe's: «Ψαλίδι» στις πωλήσεις, καθώς υποχωρούν οι αγορές DIY των Αμερικανών καταναλωτών 
Η διοίκηση της εταιρείας αναμένει πως τα έσοδα θα διαμορφωθούν μεταξύ των 87 και των 89 δισ. δολαρίων, έναντι ποσού μεταξύ των 88 και των 90 δισ. δολαρίων στο προηγούμενο guidance. 

Σε υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τις πωλήσεις στο σύνολο του οικονομικού έτους προχώρησε η Lowe's καθώς η αμερικανική εταιρεία λιανεμπορίου ανακοίνωσε πως οι αγορές do-it-yourself των Αμερικανών καταναλωτών μειώθηκαν για το α' οικονομικό τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 5 Μαΐου.

Τα κέρδη της Lowe's έφτασαν τα 2,26 δισ. δολάρια έναντι 2,33 δισ. δολαρίων το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν τα 3,67 δολάρια έναντι 3,44 δολαρίων που ανέμεναν οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του Refinitiv.

Τα συνολικά έσοδα ανήλθαν σε 22,35 δισ. δολάρια έναντι 23,66 δισ. δολαρίων το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα στα 21,6 δισ. δολάρια.

Για το σύνολο του οικονομικού έτους, η διοίκηση της εταιρείας αναμένει πως τα έσοδα θα διαμορφωθούν μεταξύ των 87 και των 89 δισ. δολαρίων, έναντι ποσού μεταξύ των 88 και των 90 δισ. δολαρίων στο προηγούμενο guidance.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της Lowe's υποχωρεί 1,5% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βρετανία: Ο Γάλλος Πατρίκ Ντραΐ ενισχύει το μετοχικό κεφάλαιο του στην BT

Κίνα: Νέα επένδυση ύψους 1 δισ. γουάν από την Siemens Healthineers

gazzetta
gazzetta reader insider insider