Airbus: Πλήγμα 39% στα κέρδη του α' τρίμηνου από τις παραδόσεις αεροσκαφών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Airbus: Πλήγμα 39% στα κέρδη του α' τρίμηνου από τις παραδόσεις αεροσκαφών
Η πρώτη έκδοση του βαρέως αεροσκάφους τύπου A350 μεταφέρεται χρονικά για το 2026.

Σημαντική κάμψη κατέγραψαν τα κέρδη της Airbus για το α' τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών στον κόσμο.

Η Airbus ανακοίνωσε δομικά λειτουργικά κέρδη ύψους 773 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 39% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2022.

Η κάμψη ήρθε λόγω των μειωμένων παραδόσεων αεροσκαφών και εξαιτίας των αρνητικών επιπτώσεων στην αγορά συναλλάγματος.

Η διοίκηση της Airbus διατήρησε αμετάβλητους τους στόχους της για την παραγωγή, όπως και το οικονομικό guidance για το σύνολο του οικονομικού έτους.

Ακόμα, ανέφερε ότι η πρώτη έκδοση του βαρέως αεροσκάφους τύπου A350 μεταφέρεται χρονικά για το 2026.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Spotify Camp Nou: Το νέο σπίτι της Μπαρτσελόνα σε αριθμούς - «Χρυσάφι» δίνουν οι χορηγοί

Επιστροφή ενοικίου: Στις 30 Νοεμβρίου οι πληρωμές - Στην τελική ευθεία οι διασταυρώσεις

Η μάχη του Αγνώστου η νέα κόκκινη γραμμή - Ο Αλέξης αφήνει πίσω Ανδρουλάκη!

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider