Στον όμιλο Mytilineos από την Εθνική Τράπεζα η Φωτεινή Ιωάννου

Νένα Μαλλιάρα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στον όμιλο Mytilineos από την Εθνική Τράπεζα η Φωτεινή Ιωάννου
Την τελευταία της εμφάνιση, εκπροσωπώντας τον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας έκανε σήμερα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών η κα Φωτεινή Ιωάννου

Την τελευταία της εμφάνιση, εκπροσωπώντας τον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας έκανε σήμερα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών η κα Φωτεινή Ιωάννου, ως Διευθύντρια Διαχείρισης Απαιτήσεων & Specialized Asset Solutions της ΕΤΕ, καθώς αργότερα υπέβαλε την παραίτησή της για να μεταβεί στον όμιλο Mytilineos.

Η Φωτεινή Ιωάννου ήταν Γενική Διευθύντρια Διαχείρισης Απαιτήσεων Εταιρικής και Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας από τον Μάιο του 2019. Είχε εργασθεί σε σειρά θέσεων του Ομίλου κυρίως στους τομείς Στρατηγικής & Εταιρικής Τραπεζικής από το 2006- 2017.Είναι πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης μη Εξυπηρετούμενων Δανείων της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Πριν την επανένταξη της στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας ,διετέλεσε Γενική Διευθύντρια Corporate & Investment Banking, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας Πειραιώς, Πρόεδρος ΔΣ της Πειραιώς Factoring & Αντιπρόεδρος της Πειραιώς Leasing.

Είναι απόφοιτος του University of Cambridge στα Οικονομικά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του University of Warwick. Η Φωτεινή Ιωάννου κατέχει επίσης τον τίτλο του Ορκωτού Λογιστή και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants of England and Wales.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΛΙΝΟΙΛ: Αύξηση 150% των πωλήσεων του ομίλου το 2022 και 110% των EBITDA

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Σε ιστορικό υψηλό το ανεκτέλεστο το 2022 - Επιστροφή κεφαλαίου 0,20 ευρώ ανά μετοχή

Ρουμπινί: Σημαντική η ανάκαμψη στην Ελλάδα - Χρειάζεται σταθερότητα για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider