Bed Bath & Beyond: Απώλειες κοντά στο 50% για τη μετοχή, μετά από το αίτημα της πτώχευσης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bed Bath & Beyond: Απώλειες κοντά στο 50% για τη μετοχή, μετά από το αίτημα της πτώχευσης
Η μετοχή της Bed Bath & Beyond στο χρηματιστήριο της Γερμανίας σημείωσε πτώση 47% στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Δευτέρας.

Ισχυρότατες πιέσεις δέχεται η μετοχή της Bed Bath & Beyond τη Δευτέρα, μετά από την αίτηση υπαγωγής στο κεφάλαιο 11 (προστασία από πτώχευση) που υπέβαλε την Κυριακή η εταιρεία σε δικαστήριο του Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ.

Η μετοχή της Bed Bath & Beyond στο χρηματιστήριο της Γερμανίας σημείωσε πτώση 47% στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Δευτέρας. Την περασμένη Παρασκευή, η μετοχή έκλεισε με απώλειες άνω του 2% την εβδομάδα στην Wall Street.

Υπενθυμίζεται πως τόσο τα εκτιμώμενα περιουσιακά στοιχεία της αμερικανικής εταιρείας πώλησης οικιακών ειδών όσο και οι υποχρεώσεις της ανέρχονται από 1 δισ. έως 10 δισ. δολάρια, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Ο εκτιμώμενος αριθμός πιστωτών είναι μεταξύ 25.001 και 50.000.

Η δεινή κατάσταση της επιχείρησης με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ χειροτέρεψε από τον Ιανουάριο του 2023 όταν έγειρε «σημαντικές αμφιβολίες» για την ικανότητά της να συνεχίσει να λειτουργεί, εξετάζοντας επιλογές για την αναδιάρθρωση των χρεών της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Στα 2,29 δισ. ευρώ τα έσοδα της Vivendi - Προς πώληση η εκδοτική Editis

Credit Suisse: Εκροές άνω των 68 δισ. δολαρίων στοίχισε η κατάρρευση του α' τριμήνου

gazzetta
gazzetta reader insider insider