Αποχωρεί ο επικεφαλής του τμήματος Merchandising της Walmart

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αποχωρεί ο επικεφαλής του τμήματος Merchandising της Walmart
 Ο 32xρονoς έγινε Chief Merchandising Officer της Walmart τον Ιανουάριο του 2022.

H Walmart μένει χωρίς επικεφαλής στου τμήμα Merchandising, αφού ο Τσαρλς Ρέντφιλντ που κατείχε το συγκεκριμένο πόστο, θα αποτελέσει παρελθόν τον επόμενο μήνα.

Στο σχετικό υπόμνημα προς τους εργαζομένους της εταιρείας που έχει στην κατοχή του τo CNBC, ωστόσο επισημαίνεται πως ο Ρέντφιλντ θα παραμείνει ως σύμβουλος της επιχείρησης.

Πάντως, εκπρόσωπος της εταιρίας επεσήμανε πως ο αντικαταστάτης του Ρέντφιλντ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Ο 32xρονoς έγινε Chief Merchandising Officer της Walmart τον Ιανουάριο του 2022, επιβλέποντας τις σχέσεις με τους προμηθευτές και τη στρατηγική της εταιρείας από τρόφιμα έως παντός είδους εμπορεύματα. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Walmart ως ταμίας στο Sam’s Club ενώ φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας και ανέβηκε σταδιακά ως βοηθός μάνατζερ.

συνολικά έσοδα της Walmart διαμορφώθηκαν σε 164,05 δισ. δολάρια, αυξημένα 7,3% σε ετήσιο επίπεδο και έναντι εκτίμησης των αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Refinitiv για έσοδα 159,72 δισ. δολαρίων. Τα διαμοιραζόμενα κέρδη διαμορφώθηκαν σε 6,28 δισ. δολάρια, αυξημένα 76,2% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν τα 1,71 δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 1,51 δολάρια ανά μετοχή. Για το σύνολο του οικονομικού έτους, η διοίκηση της εταιρείας αναμένει προσαρμοσμένα κέρδη από 5,90 έως 6,05 δολάρια ανά μετοχή έναντι εκτίμησης των αναλυτών για κέρδη 6,50 δολάρια ανά μετοχή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υποχώρηση έως και 20% στη Wall Street προβλέπει η Morgan Stanley

Wells Fargo: «Εκτόξευση» σε έσοδα και καθαρά κέρδη α' τριμήνου με «βοήθεια» από Fed

Citi: Ισχυρή αύξηση κερδών και εσόδων στο πρώτο τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider