CEO της UBS: «Η Credit Suisse εξακολουθεί να είναι ο ανταγωνιστής μας»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
CEO της UBS: «Η Credit Suisse εξακολουθεί να είναι ο ανταγωνιστής μας»
«Θυμηθείτε ότι, μέχρι να οριστικοποιηθεί αυτή η συμφωνία, η Credit Suisse εξακολουθεί να είναι ο ανταγωνιστής μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της UBS Group AG, Ραλφ Χάμερς, προειδοποίησε το προσωπικό του να μην μιλούν για επιχειρηματικά θέματα με τους συναδέλφους τους από την Credit Suisse Group, μετά την ανακοίνωση του deal.

«Θυμηθείτε ότι, μέχρι να οριστικοποιηθεί αυτή η συμφωνία, η Credit Suisse εξακολουθεί να είναι ο ανταγωνιστής μας», επεσήμανε ο Χάμερς σε ένα σημείωμα προς τους υπαλλήλους. «Δεν μπορούμε να συζητήσουμε επιχειρηματικά θέματα με τους υπαλλήλους τους ή να λάβουμε οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ένα βήμα μπροστά για τη συγχώνευση των επιχειρήσεων», πρόσθεσε σύμφωνα με το Bloomberg.

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας καταβάλλει 3,25 δισεκατομμύρια δολάρια για την Credit Suisse, σε μια συμφωνία που ο πρόεδρος της UBS Κολμ Κέλεχερ, περιέγραψε ως «διάσωση έκτακτης ανάγκης».

«Για τις επιχειρήσεις μας στην UBS Asia Pacific, αυτό θα μας διαφοροποιήσει και θα μας απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τους ανταγωνιστές μας, επιτρέποντάς μας να κλιμακώσουμε και να αυξήσουμε το αποτύπωμά μας μέσα σε μια νύχτα», σημείωσε ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ελβετικής τράπεζας για Ασία - Ειρηνικό, Έντμουντ Κοχ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γερμανικός Τύπος για τον «γάμο» Credit Suisse - UBS: «Η σημαντικότερη τραπεζική συγχώνευση της 15ετίας»

Δεύτερη υποβάθμιση της First Republic Bank από S&P σε μια εβδομάδα

Πτωτικά τα ασιατικά χρηματιστήρια μετά την εξαγορά της Credit Suisse

gazzetta
gazzetta reader insider insider