Επ. Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο Της Τρ. Πειραιώς για την δημόσια πρόταση στη MIG

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επ. Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο Της Τρ. Πειραιώς για την δημόσια πρόταση στη MIG
Τράπεζα Πειραιώς
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο της Τράπεζας Πειραιώς για τη δημόσια πρόταση στη MIG, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Tην έγκριση της για το ενημερωτικό δελτίο της Τράπεζας Πειραιώς για τη δημόσια πρόταση στη MIG, ανακοίνωσε σήμερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 979η/21.2.2023 συνεδρίασή του αποφάσισε:

  • Την έγκριση του περιεχομένου του πληροφοριακού δελτίου της εταιρίας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της προς τους μετόχους της εταιρείας MARFIN INVESTMENT GROUP για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3461/2006.
  • Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «INTRAFIN ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ» κατ’ εφαρμογή της περ. α΄ της παρ. 1 του άρθρου 8 του ν. 4514/2018, κατόπιν αιτήματος της εταιρίας.
  • Την τροποποίηση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας ««ELIKONOS CAPITAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» για την ανάκληση της παροχής πρόσθετων υπηρεσιών της παρ. 4 του άρθρου 6 του ν. 4209/2013, κατόπιν αιτήματος της εταιρίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Τράπεζα Πειραιώς ανανεώνει τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ

ΥΠΟΙΚ-EBRD: Εκδήλωση παρουσίασης της Στρατηγικής για την Ενίσχυση της Κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα

Optima bank: Νέο αμοιβαίο κεφάλαιο «Optima greek income ομολογιακό εσωτερικού»

gazzetta
gazzetta reader insider insider