ΤτΕ: Συνάντηση Στουρνάρα με τον Ενρία του SSM - Στο επίκεντρο τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΤτΕ: Συνάντηση Στουρνάρα με τον Ενρία του SSM - Στο επίκεντρο τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια
Συζητήθηκε το ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και η επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη του στόχου της μείωσής τους. 

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, είχε την Πέμπτη συνάντηση με τον επικεφαλής του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Αντρέα Ερνία, στο πλαίσιο επίσκεψης του Ιταλού αξιωματούχου στην Αθήνα.

Παράλληλα, ο κ. Ενρία συναντήθηκε και με εκπροσώπους από τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤτΕ, στο επίκεντρο βρέθηκαν η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών, ιδιαιτέρως δε το ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και η επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη του στόχου της μείωσής τους.

Ο επικεφαλής του SSM συναντήθηκε επίσης με στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος από τις αρμόδιες εποπτικές Διευθύνσεις, τα οποία ευχαρίστησε για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για όλα τα τρέχοντα θέματα της τραπεζικής εποπτείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Goldman Sachs: Στην Alpha τα μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου - Τι κομίζει ο Ενρία - Σε κλειστό κλαμπ ο Μυτιληναίος - Η κίνηση στην Ελλάκτωρ - Οι κροκόδειλοι του Πόρτο Καρράς 

gazzetta
gazzetta reader insider insider