Η αξία της Louis Vuitton ξεπέρασε τα 400 δισ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η αξία της Louis Vuitton ξεπέρασε τα 400 δισ. ευρώ
Η μετοχή της LVMH έφτασε πρόσκαιρα να ενισχύεται 0,38% στα 795,7 ευρώ ανά μετοχή στο χρηματιστήριο της Γαλλίας.

Σε νέο ιστορικό υψηλό βρέθηκε την Τρίτη η μετοχή του ομίλου της Louis Vuitton στο χρηματιστήριο της Γαλλίας, ωθώντας την αξία του οίκου πολυτελών προϊόντων για πρώτη φορά πάνω από τα 400 δισ. ευρώ.

Το πρωί της Τρίτης, η μετοχή της LVMH έφτασε πρόσκαιρα να ενισχύεται 0,38% στα 795,7 ευρώ ανά μετοχή, προτού καταγράψει μικρή πτώση στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το Reuters, ο γαλλικός όμιλος έχει μεγάλη έκθεση στην Κίνα και έχει ωφεληθεί από την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού και το γρήγορο επανάνοιγμα της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και επικεφαλής του ομίλου της Luis Vuitton, Μπερνάρ Άρνο, τοποθέτησε την κόρη του, Ντελφίν, ως επικεφαλής του δεύτερου μεγαλύτερου brand της LVMH, της Dior, συνεχίζοντας την προώθηση των παιδιών του σε επιτελικές θέσεις της «αυτοκρατορίας» του.

Ακόμα, ο Αρνό έδωσε προαγωγή στον CEO της Dior, Ριέτρο Μπεκάρι, για να «τρέξει» την Louis Vuitton στη θέση του Μάικλ Μπιουρκ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Renault: Πτώση στις πωλήσεις οχημάτων για 4η συνεχόμενη χρονιά το 2022

Hugo Boss: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα έσοδα για το 2022 - Στα 3,65 δισ. ευρώ

Alibaba: Χτίζει σημαντικό μερίδιο ο Ryan Cohen και πιέζει για επαναγορές μετοχών

gazzetta
gazzetta reader insider insider