Delta Airlines: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα έσοδα - +17,4% από τα προ πανδημίας επίπεδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Delta Airlines: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα έσοδα - +17,4% από τα προ πανδημίας επίπεδα
Τα κέρδη της Delta διαμορφώθηκαν σε 828 εκατ. δολάρια μειωμένα από τα 1,1 δισ. δολάρια στο δ' τρίμηνο του 2021.

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Delta Airlines για το δ' τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αμερικανική αεροπορική εταιρεία.

Τα συνολικά έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 13,44 δισ. δολάρια από 11,44 δισ. δολάρια το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021 και έναντι εκτίμησης των αναλυτών που συμμετείχαν σε έρευνα του FactSet για έσοδα 12,23 δισ. δολαρίων. Τα 13,44 δισ. είναι κατά 17,4% σε σχέση με τα έσοδα του δ' τριμήνου του 2019, πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού που συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στις διεθνείς αερομεταφορές.

Τα κέρδη της Delta διαμορφώθηκαν σε 828 εκατ. δολάρια μειωμένα από τα 1,1 δισ. δολάρια στο δ' τρίμηνο του 2021. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 1,48 δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών σε έρευνα του Refinitiv για 1,33 δολάρια ανά μετοχή.

Για το σύνολο του 2023, η διοίκηση της εταιρείας αναμένει πως τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή θα κυμανθούν μεταξύ των 5 και των 6 δολαρίων, έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 5,10 δολάρια ανά μετοχή. Για τα έσοδα, αναμένει αύξηση 15% με 20% σε ετήσιο επίπεδο

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Delta Airlines σημειώνει απώλειες 6,8 % πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υποχώρηση στα κέρδη της BlackRock για το δ' τρίμηνο - Επηρεάστηκε από τις χαμηλότερες αμοιβές

ΗΠΑ: Αύξηση των εσόδων της UnitedHealth στο δ' τρίμηνο - Σημαντική ενίσχυση των κερδών

gazzetta
gazzetta reader insider insider