Η Qatar Sports Investments εξετάζει την εξαγορά μίας εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τότεναμ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Qatar Sports Investments εξετάζει την εξαγορά μίας εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τότεναμ
Στο στόχαστρο της Qatar Sports Investments του ιδιοκτήτη της γαλλικής Παρί Σεν Ζερμέν, Nasser Al-Khelaifi, βρίσκονται ορισμένα εκ των κορυφαίων club της Premier League, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Στο στόχαστρο της Qatar Sports Investments του ιδιοκτήτη της γαλλικής Παρί Σεν Ζερμέν, Nasser Al-Khelaifi, βρίσκονται ορισμένα εκ των κορυφαίων club της Premier League, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, ενώ το καταριανό fund φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» την απόφασή του να επενδύσει σε κορυφαίο σύλλογο του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Αναλυτικότερα, το δημοσίευμα αναφέρει πως μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο κράτος της Αραβικής χερσονήσου, το επενδυτικό fund του Nasser Al-Khelaifi έχει βάλει στο «μάτι» τρεις εμβληματικούς συλλόγους του «Νησιού», στοχεύοντας είτε στην πλήρη εξαγοράς του είτε στην απόκτηση μεριδίου στο μετοχικού τους κεφάλαιο.

Ο λόγος για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τότεναμ, ενώ αναφορικά με το σύλλογο του Λονδίνου, το δημοσίευμα αναφέρει πως ήδη έχουν πραγματοποιηθεί απευθείας διαπραγματεύσεις μεταξύ του Nasser Al-Khelaifi και του προέδρου της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι.

Σύμφωνα με το Bloomberg, εκπρόσωπος του QSI αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα, ενώ εκπρόσωπος της αρνήθηκε ότι υπήρξε συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκε το ζήτημα απόκτησης μεριδίου από την Qatar Sports Investments.

Όπως αναφέρεται, οι ενέργειες του QSI βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να προεξοφληθεί κάποια συμφωνία, ωστόσο πηγές με γνώση των εξελίξεων επισημαίνουν πως σε περίπτωση ολοκλήρωσης κάποιου deal ενδέχεται να ανοίξει τον δρόμο της αποχώρησης του fund του Nasser Al-Khelaifi από τον παριζιάνικο σύλλογο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μπαρτσελόνα: Αποζημίωση 8,5 εκατ. ευρώ σε πρώην ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε για 17 λεπτά

Αυτή η εταιρεία επιβάλλει πρόστιμα 1.200 δολαρίων εάν ενοχληθούν οι εργαζόμενοι στις διακοπές τους

Το Top-10 του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αξίζει σχεδόν 1,2 δισ. ευρώ: Οι «σίγουροι» και οι εκπλήξεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider