WATT+VOLT: Χάλκινος χορηγός στο All Star Game 2022

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
WATT+VOLT: Χάλκινος χορηγός στο All Star Game 2022
Η WATT+VOLT στηρίζει τον ΕΣΑΚΕ και γεμίζει ενέργεια το All Star Game 2022 ως χάλκινος χορηγός.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του ΕΣΑΚΕ και την πραγματοποίηση του All Star Game 2022 διοργανώνεται στις 17 και 18 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, ένα εορταστικό διήμερο γεμάτο μπάσκετ.

Η WATT+VOLT γιορτάζει το ελληνικό μπάσκετ δίνοντας την ενέργεια της σε αυτό το μοναδικό διήμερο ως χάλκινος χορηγός. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές αθλητικές στιγμές, αφού στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ θα στηθεί ένα «Μπασκετικό Χωριό», όπου εκεί θα πραγματοποιηθούν πλήθος αθλητικών δράσεων, βραβεύσεις και happenings με την παρουσία παλαίμαχων αθλητών αλλά και celebrities!

Η εκδήλωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά ενώ πλήθος κόσμου θα παρευρεθεί από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό αλλά και αθλητικό κόσμο για να γιορτάσουν όλοι μαζί τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ, που μόνο σπουδαία μηνύματα έχει να κληροδοτήσει στις επόμενες γενιές!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

WSJ για την FTX: Η δίωξη του Μπάνκμαν-Φριντ θα κριθεί από την πρόθεση εξαπάτησης

Ελληνικός Χρυσός: Συμφωνία χρηματοδότησης ύψους 680 εκατ. ευρώ για τις Σκουριές -Αρχές του 2023 η επανέναρξη των κατασκευών

Trastor: Άνοδος εσόδων και κερδών 25% στο 9μηνο του 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider