Συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς η ανάπτυξη της IAS Α.Ε.

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς η ανάπτυξη της IAS Α.Ε.
Η εταιρεία "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε." (δ.τ. I.A.S. ΑΕ), ιδρύθηκε το 2004 από μία ομάδα ικανών, έμπειρων και πιστοποιημένων επαγγελματιών Λογιστών. Η ανάπτυξη της εταιρείας από την ημέρα ίδρυσής της πραγματοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η εταιρεία "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε." (δ.τ. I.A.S. ΑΕ), ιδρύθηκε το 2004 από μία ομάδα ικανών, έμπειρων και πιστοποιημένων επαγγελματιών Λογιστών. Η ανάπτυξη της εταιρείας από την ημέρα ίδρυσής της πραγματοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς.

Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από πτυχιούχους Ανωτάτων και Ανωτέρων Οικονομικών Σχολών, με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στα γνωστικά αντικείμενα: Λογιστικής, Φορολογίας, Εργατικού και Εμπορικού Δικαίου.

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη Ν. Ιωνία, Ιφιγενείας 81 & Βελικοπούλου, πλησίον του κόμβου Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας με την Αττική Οδό. Η εύκολη πρόσβαση των γραφείων έχει ως αποτέλεσμα την συχνή προσωπική επαφή των στελεχών της I.A.S. με τους πελάτες της.

Εταιρικοί στόχοι

  • Η παροχή Ολοκληρωμένων Λογιστικών Υπηρεσιών ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των επιχειρήσεων.
  • Η μεθοδευμένη προσέγγιση των επιχειρηματικών προβλημάτων, ώστε να επιτυγχάνεται η εξεύρεση των πλέον αποδοτικών λύσεων.
  • Η άμεση διευθέτηση όλων των αναληφθέντων υποχρεώσεων χωρίς εκκρεμότητες.
  • Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των πελατών και ικανοποιούν τις προσδοκίες τους, θεμελιώνοντας έτσι μια στενή και μακρόχρονη συνεργασία

Διεθνές Δίκτυο

Η εταιρεία IAS Α.Ε. είναι ανεξάρτητο μέλος της Delphi Alliance στην Ελλάδα, έδρα της οποίας είναι η Κύπρος. Η IAS Α.Ε. πληροί τις υποχρεώσεις και χαίρει τα δικαιώματα που απορρέουν από την σχέση αυτή.

Η Delphi Alliance είναι ένα Δίκτυο συνεργαζόμενων εταιριών, που διακρίνονται στους τομείς δραστηριοποίησης τους στη χώρα τους, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της Λογιστικής, της Ελεγκτικής, των Φορολογικών Υπηρεσιών, της Χρηματοοικονομικής Συμβουλευτικής, της Συμβουλευτικής Διοίκησης, της Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων, των Νομικών υπηρεσιών και Εκκαθαρίσεων, της Συμβουλευτικής Καταπιστεύματος, της Πληροφορικής, του Μάρκετινγκ & της Διαφήμισης κ.α.

Το πεδίο εφαρμογής αυτού του δικτύου συνεργαζόμενων εταιριών είναι να συνδέσει καταξιωμένους επαγγελματίες από δώδεκα διαφορετικούς κλάδους υπηρεσιών σχετιζόμενες με την επιχειρηματικότητα της χώρας.

Οργανωτική Δομή

Η IAS έχει τα ακόλουθα εξειδικευμένα τμήματα:

  1. Λογιστικό Τμήμα
  2. Φοροτεχνικό Τμήμα (για φυσικά πρόσωπα και νομικές οντότητες)
  3. Τμήμα Λογιστικής Επίβλεψης - Reporting
  4. Τμήμα Μισθοδοσίας
  5. Τμήμα Επιχειρηματικών Συμβουλών
  6. Τμήμα Εξωτερικών Υποθέσεων - Διεκπεραιώσεις (ΔΟΥ, Νομαρχία, Ασφ/κούς Οργανισμούς)

Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες, όπως: Ορκωτούς Ελεγκτές, σε θέματα σχετικά με εκτιμήσεις επιχειρήσεων,
μετασχηματισμούς εταιρειών, μετατροπή οικονομικών καταστάσεων από Ελληνικά Πρότυπα σε Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Νομικούς Εμπορικού, Εργατικού και Φορολογικού Δικαίου Οικονομικούς μελετητές, εξειδικευμένους στις επιχορηγήσεις επενδύσεων.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας προσφέρει με επιτυχία Λογιστικές, Συμβουλευτικές, Φορολογικές υπηρεσίες, υπηρεσίες Μισθοδοσίας, υπηρεσίες Σύστασης εταιρειών και οικονομικές μελέτες, υπηρεσίες Εξωτερικών Υποθέσεων- διεκπεραιώσεων κ.α.

Τομείς Δραστηριότητας

Η εταιρεία προσφέρει με επιτυχία τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως της βιομηχανίας, του χονδρικού, λιανικού
εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών, των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, των κατασκευαστικών/ τεχνικών εταιρειών, των τουριστικών & ξενοδοχειακών
εταιρειών, των υπηρεσιών υγείας, των κτηματικών, χρηματιστηριακών εταιρειών, της τεχνολογίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των τηλεπικοινωνιών, των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων, των μη κερδοσκοπικών οργανισμών αλλά προσφέρει υπηρεσίες και σε ελεύθερους επαγγελματίες (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, γιατροί, δικηγόροι κτλ.)

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης

Η IAS από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει αξιοσημείωτη ανάπτυξη, βασισμένη στον επαγγελματισμό και την συνεχή επαφή των στελεχών της με τις εξελίξεις στον κλάδο.

Η δοκιμασμένη επαγγελματική διαδρομή των ιδρυτικών μελών της, η επιτυχημένη επάνδρωσή της με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και η σύγχρονη αντίληψη λειτουργίας της, συγκροτούν μια υψηλών προσδοκιών επιλογή για κάθε μορφής επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης, ενήμερος και πανέτοιμος, που βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΕΛΠΕ: Στα 120 εκατ. ευρώ εκτιμάται εφέτος η αγορά της Black Friday

ΤτΕ: Στο 98,9% των επιπέδων του 2019 οι τουριστικές εισπράξεις τον Σεπτέμβριο

Πιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της Τράπεζας Πειραιώς

gazzetta
gazzetta reader insider insider