Ιταλία: «Άμυνα» στις οικονομικές ζημίες της Μίλαν - Ετήσια αύξηση εσόδων 14%

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιταλία: «Άμυνα» στις οικονομικές ζημίες της Μίλαν - Ετήσια αύξηση εσόδων 14%
Οι ζημιές της ιταλικής ομάδας διαμορφώθηκαν σε 66 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 30% σε ετήσιο επίπεδο.

Σημαντικό περιορισμό στις οικονομικές ζημίες της κατέγραψε η Μίλαν για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, καθώς ετοιμάζει μια νέα πολυετή εμπορική συνεργασία με την αεροπορική Emirates.

Όπως μετέδωσε το Reuters, οι ζημιές της ιταλικής ομάδας διαμορφώθηκαν σε 66 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 30% σε ετήσιο επίπεδο. Τα έσοδα έφτασαν τα 298 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 14% σε ετήσια βάση, ωθούμενα από τα εισιτήρια των αγώνων και τις εμπορικές συμφωνίας.

Ο CEO του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδης, δήλωσε πως «είμαστε σε μια περίοδο ταχείας εμπορικής ανάπτυξης».

Ο ίδιος ανέφερε πως «ελπίζω ότι σύντομα θα μπορούμε να κάνουμε ανακοινώσεις» απαντώντας σε ερώτηση για τη συνεργασία της Μίλαν με την Emirates, «δείχνοντας» σε συζητήσεις για νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Emirates διαφημίζεται ως χορηγός στη φανέλα της Μίλαν από το 2010.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα το αμερικανικό fund RedBird εξαγόρασε τους πρωταθλητές Ιταλίας έναντι 1,2 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τι σημαίνει η αποτυχία της συνόδου για Τραμπ, Πούτιν και Ουκρανία

Άλλος για Dubai! - Ξεκινάει η συγκομιδή του Ελληνικού φιστικιού, ενός εντυπωσιακού success story

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε ποιοι πήραν πάνω από 50.000 ευρώ επιδότηση - Αναλυτικές λίστες

gazzetta
gazzetta reader insider insider