Νέο κατάστημα Pepco στο Avenue

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο κατάστημα Pepco στο Avenue
Στο τέλος Νοεμβρίου ένα νέο κατάστημα 380τμ, με είδη για όλη την οικογένεια και για το σπίτι, θα βρίσκεται στο Avenue, στο 1ο επίπεδο.

Tο εμπορικό κέντρο Avenue επέλεξε η πολωνική εταιρεία Pepco, για ένα από τα πρώτα της καταστήματα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο τέλος Νοεμβρίου ένα νέο κατάστημα 380τμ, με είδη για όλη την οικογένεια και για το σπίτι, θα βρίσκεται στο Avenue, στο 1ο επίπεδο, ενισχύοντας το «value for money» προφίλ του εμπορικού κέντρου. Από το τέλος Νοεμβρίου λοιπόν, οι πελάτες του Εμπορικού Κέντρου AVENUE θα μπορούν να βρουν ακόμη περισσότερη ποικιλία σε είδη για το σπίτι, ένδυση και υπόδηση, καλλυντικά, παιχνίδια, διακοσμητικά και μικροέπιπλα, εποχιακές προσφορές, όπως σχολικά ή χριστουγεννιάτικα είδη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

«Η εύκολη πρόσβαση τόσο στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE, από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής – και όχι μόνο - λόγω της προνομιακής του θέσης πάνω στο κεντρικότερο σημείο της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, όσο και σε όλα τα καταστήματα μέσα στο Εμπορικό Κέντρο, για άτομα κάθε ηλικίας, το καθιστούν ιδανικό σημείο για το νέο κατάστημα Pepco», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Ελλάδα είναι η 17η αγορά στην οποία λειτουργεί η Pepco προσφέροντας τόσο είδη για το σπίτι όσο και ρουχισμό για όλη την οικογένεια, από περίπου 500 κατηγορίες, όλα σε οικονομικές τιμές.

Υπενθυμίζεται πως η έναρξη της λειτουργίας του πρώτου καταστήματος της πολωνικής αλυσίδας λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα έγινε την περασμένη Πέμπτη στο Piraeus Retail Park της Trade Estates ΑΕΕΑΠ του ομίλου Fourlis, που βρίσκεται σε κομβικό σημείο των νοτιοδυτικών προαστίων, στη συμβολή της οδού Πειραιώς και Κηφισού στα όρια των τριών δήμων Μοσχάτου, Ρέντη και Νέου Φαλήρου.

Το πλάνο επέκτασης του δικτύου καταστημάτων περιλαμβάνει το άνοιγμα 7 καταστημάτων σε ορίζοντα διμήνου, ενώ ως το τέλος του 2022 υπολογίζεται να έχουν τεθεί σε λειτουργία 10 καταστήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Lamda – Ελληνικό: Στις 17/11 ο διαγωνισμός για το mega «Vouliagmenis Mall» με μοντέλο... «Riviera Tower» - Στο complex τα headquarters της Πειραιώς

Grivalia Hospitality: Η μεταφορά έδρας, η εγχώρια στόχευση και το χαρτοφυλάκιο 800 εκατ. ευρώ

Διευρύνει την παρουσία της στην Ελλάδα η Gulf Air

gazzetta
gazzetta reader insider insider