ElvaHalcor: Νέος επικεφαλής της μονάδας εξυπηρέτησης μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων ο Δημήτρης Θεοδωρακάτος

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ElvaHalcor: Νέος επικεφαλής της μονάδας εξυπηρέτησης μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων ο Δημήτρης Θεοδωρακάτος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στη θέση του Αλεξάνδρου Κομπότη.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάτος ορίστηκε νέέος επικεφαλής της μονάδας εξυπηρέτησης μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων της ElvaHalcor.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «δυνάμει της από 18.08.2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ο κ. Δημήτριος Θεοδωρακάτος του Νικολάου ορίσθηκε ως νέος Επικεφαλής της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων της Εταιρείας με ισχύ από τις 19.08.2022, σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος από την ανωτέρω θέση, κ. Αλεξάνδρου Κομπότη του Νικολάου, με ισχύ από την ίδια ως άνω ημερομηνία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νόμος Χατζηδάκη: Πώς η «Υπεύθυνη Δήλωση» απλοποιεί το 40% των διαδικασιών του Δημοσίου

Ο Λιβάνιος «ανοίγει» σπίτια για δημόσιους λειτουργούς - Το αυγουστάστικο «τρέξιμο» στα υπουργεία - Η αποχώρηση Αυγερινού

Greek family: To 56% των νέων εξακολουθούν να ζουν στο πατρικό τους

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider