Μασκ: Αν το Twitter επιβεβαιώσει τους αληθινούς λογαριασμούς η συμφωνία εξαγοράς θα μπορούσε να προχωρήσει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μασκ: Αν το Twitter επιβεβαιώσει τους αληθινούς λογαριασμούς η συμφωνία εξαγοράς θα μπορούσε να προχωρήσει
Σε «κοκορομαχία» εξελίσσεται η πολύκροτη υπόθεση, που η λύση της θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Έλον Μασκ ανέφερε ότι εάν το Twitter μπορούσε να παράσχει τη μέθοδο δειγματοληψίας 100 λογαριασμών και τον τρόπο με τον οποίο επιβεβαίωσε ότι οι λογαριασμοί είναι πραγματικοί, η συμφωνία του 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά της εταιρείας θα μπορούσε να προχωρήσει, σύμφωνα με τους αρχικούς όρους της, αναφέρει το Reuters.

«Ωστόσο, εάν αποδειχθεί ότι τα αρχεία τους στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) είναι ουσιαστικά ψευδή, τότε η συμφωνία δεν θα προχωρήσει», έγραψε ο Μασκ στο Twitter νωρίς το Σάββατο.

Απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter, που τον ρώτησε αν η SEC των ΗΠΑ διερευνά τους «αμφίβολους ισχυρισμούς» της εταιρείας, ο Μασκ απάντησε, «καλή ερώτηση... Γιατί, δεν είναι;».

Το Twitter αρνήθηκε να σχολιάσει την απάντηση του Μασκ, όταν το Reuters επικοινώνησε με την εταιρεία.

Το Twitter απέρριψε την Πέμπτη τον ισχυρισμό του Μασκ, ότι είχε «κουκουλώσει» τα στοιχεία για να υπογράψει τη συμφωνία για την αγορά της εταιρείας του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι ήταν «αβάσιμος και αντίθετος με την πραγματικότητα».

«Σύμφωνα με τον Μασκ, αυτός - ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής πολλών εταιρειών, που λαμβάνει συμβουλές τραπεζιτών και δικηγόρων της Wall Street - εξαπατήθηκε από το Twitter, για να υπογράψει μια συμφωνία συγχώνευσης 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η ιστορία είναι τόσο απίθανη όσο και αντίθετη με την πραγματικότητα», ανέφερε το Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ κατέθεσε αγωγή κατά του Twitter στις 29 Ιουλίου (κόντρα στην εναντίον του αγωγή από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης) , κλιμακώνοντας τη νομική του μάχη κατά της εταιρείας στην προσπάθειά του να αποχωρήσει από την εξαγορά ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider