Volkswagen: Μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος πωλητής ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο μέχρι το 2025

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Volkswagen: Μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος πωλητής ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο μέχρι το 2025
Volkswagen
«Η Volkswagen στοχεύει στο να παραμείνει στην «κούρσα» και «πιθανότατα να προηγηθεί μέχρι το 2025, όσον αφορά στις πωλήσεις».

Το ανώτερο στέλεχος στη διοίκηση της Volkswagen πιστεύει πως η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρώπης μπορεί να ξεπεράσει την Tesla και να γίνει ο μεγαλύτερος πωλητής ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο μέχρι το 2025.

Μιλώντας στο CNBC, από το Νταβός, ο CEO της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Herbert Diess, δήλωσε πως η ανακούφιση της πίεση στην εφοδιαστική αλυσίδα πιθανότατα να βοηθήσει στη δημιουργία μιας στιγμής momentum για την Volkswagen, τους ερχόμενους μήνες.

«Οι αγορές ασχολούνται πάντα με το μέλλον» απάντησε ο Diess όταν ρωτήθηκε γιατί οι επενδυτές έδωσαν τόση αξία στην Tesla, σε σχέση με άλλους πιο παραδοσιακούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως είναι η Volkswagen.

«Αυτή τη στιγμή η Tesla είναι ο ηγέτης όσον αφορά στην ηλεκτροκίνηση, επίσης πιθανότατα είναι η πιο ψηφιοποιημένη εταιρεία αυτοκινήτου και έχει κάποια πλεονεκτήματα» δήλωσε και πρόσθεσε πως η Volkswagen στοχεύει στο να παραμείνει στην «κούρσα» και «πιθανότατα να προηγηθεί μέχρι το 2025, όσον αφορά στις πωλήσεις».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ηλεκτροκίνηση: Συμφωνία Volkswagen - Mahindra για παροχή τεχνολογίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider