Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους μέχρι αύριο το ΔΕΗ e-bike Festival

Newsroom
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους μέχρι αύριο το ΔΕΗ e-bike Festival
Η ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival προσφέρει παράλληλα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά.

Στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης και των δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης, η ΔΕΗ διοργανώνει σήμερα και αύριο (11:00-20:00) στην πλατεία Αριστοτέλους το ΔΕΗ e-bike Festival. Οι επισκέπτες της πρωτοποριακής εκδήλωσης μπορούν να λάβουν μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας στο πεντάλ και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα από τη ΔΕΗ. Η ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival προσφέρει παράλληλα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά.

Περισσότερα από 50 ηλεκτρικά ποδήλατα από 20 διαφορετικές εταιρείες και ειδική διαμορφωμένη πίστα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών που από το πρωί δεκάδες επισκέπτες δοκιμάζουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα, καθώς μαθαίνουν και τα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης.

“Η ΔΕΗ πραγματοποιεί το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικού ποδηλάτου στην Ελλάδα στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης και την στρατηγική της εταιρίας για την ενεργειακή μετάβαση. Παρουσιάζεται μια συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια τάση χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων που καλύπτουν ανάγκες βιώσιμης αστικής μετακίνησης, ψυχαγωγίας και άσκησης”, αναφέρει από τη Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων και επικοινωνίας της ΔΕΗ, η Έλενα Χριστόπουλου και συνεχίζει: “Υπάρχει μια κατασκευασμένη πίστα για δωρεάν δοκιμές ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση. Από το πρωί έρχονται πολλά παιδιά και ενήλικες και δοκιμάζουν ηλεκτρικά ποδήλατα. Πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφάλειας. Η ομάδα του φεστιβάλ προσφέρει πολλά μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά”.

Οι επισκέπτες εκτός από την επαφή τους με τα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν λύσεις για την ενέργεια, προκειμένου να εξασφαλίσουν μείωση και έλεγχο της κατανάλωσης του, αλλά και τρόπους για να ελαττώσουν το ενεργειακό αποτύπωμα του νοικοκυριού ή της επιχείρησης τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.