Comcast: Καλύτερα των εκτιμήσεων μεγέθη στο τρίμηνο με ώθηση από στούντιο και θεματικά πάρκα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Comcast: Καλύτερα των εκτιμήσεων μεγέθη στο τρίμηνο με ώθηση από στούντιο και θεματικά πάρκα
Στο +5% κινείται η μετοχή της Comcast προσυνεδριακά, μετά την ανακοίνωση οικονομικών μεγεθών τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες αλλά και τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη των στούντιο και των θεματικών της πάρκων. 

Στο +5% κινείται η μετοχή της Comcast προσυνεδριακά μετά την ανακοίνωση οικονομικών μεγεθών τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες, αλλά και τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη των στούντιο και των θεματικών της πάρκων.

Η εταιρεία ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 3,55 δισ. δολαρίων ή 78 σεντς ανά μετοχή, από 3,33 δισ. δολάρια ή 71 σεντς ανά μετοχή την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Σε προσαρμοσμένη βάση, τα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν στα 86 σεντς, από 76 σεντς έναν χρόνο πριν, ξεπερνώντας τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις για κέρδη 80 σεντς.

Τα έσοδα της Comcast αυξήθηκαν στα 31 δισ. δολάρια από 27,2 δισ. δολάρια, με τους αναλυτές να τα τοποθετούν στα 30,5 δισ. δολάρια. Η μονάδα της καλωδιακής απέφερε έσοδα 16,5 δισ. δολαρίων, περισσότερα από την προηγούμενη χρήση, επωφελούμενη από την αύξηση των εσόδων των ευρυζωνικών και ασύρματων υπηρεσιών. Πτωτικά κινήθηκαν, αντίθετα, τα έσοδα από φωνητικές υπηρεσίες και υπηρεσίες βίντεο.

Η επιχείρηση της NBCUniversal παρήγαγε έσοδα 10,3 δισ. δολαρίων, έναντι 7 δισ. δολαρίων του προηγούμενου έτους, καθώς οι πωλήσεις των θεματικών πάρκων υπερδιπλασιάστηκαν και τα στούντιο παραγωγής παρέμειναν σε τροχιά ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider