Tesco: Υπό απειλή 1.600 θέσεις εργασίας εξαιτίας διαρθρωτικών αλλαγών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tesco: Υπό απειλή 1.600 θέσεις εργασίας εξαιτίας διαρθρωτικών αλλαγών
Περισσότερες από 1.600 θέσεις εργασίας κινδυνεύουν να χαθούν στην βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Tesco, την μεγαλύτερη εταιρεία λιανεμπορίου της Βρετανίας.

Περισσότερες από 1.600 θέσεις εργασίας κινδυνεύουν να χαθούν στην βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Tesco, την μεγαλύτερη εταιρεία λιανεμπορίου της Βρετανίας, καθώς η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε πως σκέφτεται να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για την οργανωτική αναδιάρθρωση των καταστημάτων που διατηρεί.

Σύμφωνα με το Reuters, οι ιθύνοντες της Tesco ανακοίνωσαν την κατάργηση των νυχτερινών βαρδιών που αφορούν στην ανανέωση των προϊόντων στα ράφια των καταστημάτων, σημειώνοντας πως στο εξής η νυχτερινή αναπλήρωση των αποθεμάτων θα πραγματοποιείται κατά τις ώρες λειτουργίας των σούπερ μάρκετ, σε τουλάχιστον 36 μεγάλα και 49 μικρότερα καταστήματα.

Παράλληλα, η διοίκηση της βρετανικής αλυσίδας ανέφερε πως τουλάχιστον 130 θέσεις εργασίας θα καταργηθούν, καθώς χθες Δευτέρα ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή της λειτουργίας των καταστημάτων Jack’s.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider