Goldman Sachs: Η έξαρση της Όμικρον αναβάλλει την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Goldman Sachs: Η έξαρση της Όμικρον αναβάλλει την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία
Στην αναβολή του σχεδιασμού της για την επιστροφή των υπαλλήλων στα γραφεία της τράπεζας στις ΗΠΑ για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες προχωράει η Goldman Sachs

Στην αναβολή του σχεδιασμού της για την επιστροφή των υπαλλήλων στα γραφεία της τράπεζας στις ΗΠΑ για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες προχωράει η Goldman Sachs, καθώς η έξαρση της πανδημίας στην χώρα οδηγεί τους εργοδότες στην αλλαγή των υπαρχόντων πλάνων.

Σύμφωνα με το Reuters, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα ενημέρωσε τους εργαζόμενους πως έχουν την δυνατότητα να καθυστερήσουν την επιστροφή τους στα γραφεία για διάστημα δύο ακόμα εβδομάδων ως την 1η Φεβρουαρίου, την στιγμή που τα κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού συνεχίζουν την αυξητική τους πορεία στην ισχυρότερη οικονομία του πλανήτη.

Υπενθυμίζεται πως η προηγούμενη οδηγία της τράπεζας έθετε ως καταληκτική ημερομηνία για την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία τους την 18η Ιανουαρίου.

Σημειώνεται παράλληλα πως η διοίκηση της Goldman Sachs έχει καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των δικαιούχων υπαλλήλων της και με την τρίτη δόση των διαθέσιμων εμβολίων, με ημερομηνία ισχύος την πρώτη Φεβρουαρίου.

Τέλος, όπως σημειώνει το Reuters, η αμερικανική τράπεζα αποτελεί έναν εκ των πλέον ισχυρών υπερμάχων της επιστροφής των εργαζομένων στα γραφεία, την στιγμή που πολλές άλλες εταιρείες έχουν αναγκαστεί κι αυτές με την σειρά τους να αναβάλλουν τον αντίστοιχο προγραμματισμό τους, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας τις τελευταίες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Goldman Sachs κόβει» τις εκτιμήσεις για το ΑΕΠ της Κίνας το 2022

Η Meta καθυστερεί την επιστροφή των υπαλλήλων και ζητά ενισχυτικές δόσεις του εμβολίου

gazzetta
gazzetta reader insider insider