Επιχειρήσεις | Διεθνή
10-01-2022 | 14:03

H Ferrari υιοθετεί πλήρως την ηλεκτροκίνηση και προχωρά σε πλήρη αναδιάρθρωση της διοίκησης

Newsroom
Μοιράσου το
Ferrari: Σε πλήρη αναδιάρθρωση της διοίκησης προχωρά η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στην δημοσιοποίηση των λεπτομερειών που αφορούν στις διοικητικές αλλαγές αναφορικά με την ενίσχυση της τεχνολογίας και της αποκλειστικότητας των προϊόντων της προχώρησε την Δευτέρα η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Ferrari.

Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία που αποφάσισε να υιοθετήσει πλήρως την ηλεκτροκίνηση μετά την ανάληψη καθηκόντων CEO από τον Μπενεβέντο Βίνια, θα προχωρήσει στην αναδιοργάνωση των ανώτατων διοικητικών της κλιμακίων, ενώ υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο είχε ανακοινωθεί η αποχώρηση τριών εκ των κορυφαίων στελεχών της, μεταξύ των οποίων και του Μάικλ Λέιτερς, πρώην επικεφαλής τεχνολογίας.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, ο Βίνια ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μία προσπάθεια να οδηγήσει την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία σε μία νέα εποχή με λιγότερες εκπομπές ρύπων, χωρίς την χρήση ορυκτών καυσίμων.

«Η νέα οργανωτική δομή της Ferrari θα προωθήσει περαιτέρω την καινοτομία, θα βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες και θα αυξήσει τη συνεργασία τόσο εσωτερικά όσο και με τους συνεργάτες», ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.